The Last of Us'ın İkinci Sezonu Greve Rağmen 2025 Hedefine Devam Ediyor

Yine de çok uzun bir süre

HBO'nun ilk sezonuyla büyük bir başarıya imza atan dizisi The Last of Us'ın ikinci sezonu için önümüzde oldukça uzun bir yol var. Dizinin eş yaratıcısı Craig Mazin, ikinci sezonun hedeflenen yayın tarihini 2025 olarak açıklamıştı. Ama sonrasında bildiğiniz gibi yazarlar ve sonrasında da oyuncular grevi başladı ve çok sayıda dizi ve filmin çekimleri durduruldu.

Mazin, grevlere rağmen 2025 hedefine tutturacaklarını inandıklarını söylüyor, yani grev şimdilik dizinin 2025 sonrasına sarkmasına neden olmayacak.

"Yapımı hava durumuna göre ayarlamamız gerektiği için zaten biraz daha uzun süre beklememiz gerekiyordu, bu yüzden normalden daha fazla esnekliğe sahip olduğumuzu söyleyebilirim. Yaptığımız işin büyük bir kısmı dışarıda geçiyor, bu yüzden ilginç biçimde anlık olarak etkilenmemiş bir takvime sahibiz" diyen Mazin, yine de grevin beklenenden çok daha uzun sürebilme ihtimalini de göz ardı etmemiş:

"Elbette çekimlere başlama tarihimizi sonsuza kadar koruyamayabiliriz. Eğer grevler beklenenden çok daha uzun sürerse bizim de tarihi ötelememiz gerekir ve bu hem bize, hem seyircilerimize hem de HBO'ya zarar verir."

Mazin, ikinci sezon senaryolarının yazarlar grevi başlamadan hemen önce tamamlandığını söylüyor, bu da hedeflenen tarihin sarkmamasında büyük bir etmen.

The Last of Us dizisi bu yılki Emmy ödüllerinde tam 24 dalda aday gösterilmişti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum