The Legend Of Bum-Bo, Bu Sene Çıkacak!

Binding of Isaac'i özleyenlere müjde

Indie furyasını başlatan oyunlardan biri olan Binding of Isaac, bir süredir merakla beklenen ön oyuna kavuşmaya hazırlanıyor. Dün sabah saatlerinde yayınlanan bir fragman ile, The Legend of Bum-Bo isimli oyunun çıkış tarihi 12 Kasım olarak açıklandı.

Aşağıdan izleyebileceğiniz fragmanda oyuna adını veren Bum-bo isimli kahramanımız ile tanışıyoruz. Binding of Isaac'ten çok daha farklı bir tasarıma sahip olan oyun, kağıt maketlerden oluşan bir animasyona benziyor.


Isaac serisinin son oyunu olan Rebirth'ten de uzağa düşen The Legend of Bum-bo, savaş mekanikleri ile de önceki oyunlardan bir hayli farklı olduğunu kanıtlıyor. Sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahip olan oyunda ana karakterimiz saldırabiliyor, savunabiliyor ya da mana kazanabiliyor. 

Fragmanın geri kalanında Binding of Isaac'ten tanıdığımız karakter değişikliklerini inceleme fırsatı buluyoruz. Bu karakterlerin hepsi kendisine has artılara ve eksilere sahip olacak.

Oyunun yapımcısı Edmund McMillen, projeyi 2016 yılında duyurmuştu. 2017 yılında çıkması beklenen oyun yıllarca ertelenmişti.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum