The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın E3 Videosu Yayınlandı

Bir Nefes Zelda'ya Hasret Kalmak

Geçen yıl duyurulan The Legend of Zelda oyununun tam adı belli oldu: The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Wii U, 2012 yılında çıktığından beri Nintendo hayranları yeni bir The Legend of Zelda için yanıp tutuşuyordu ama HD versiyonlar dışında yeni bir Zelda oyunu göremedi Wii U. Breath of the Wild ise bu açığı kapatmak, bu büyük beklentileri karşılamak için son derece iddialı.

Oyunun dünyasının çok ama çok büyük olacağı vurgulanıyor şu an için. Hem açık dünyasıyla hem de zindanlarıyla dev bir Zelda oyunu bizi bekliyor yani. Büyüklüğün kendi başına bir anlam ifade etmeyeceği de bir gerçek elbette. Bunu iyi bir oynanışla ve iyi bölüm tasarımlarıyla bir araya getirmeleri gerekir. Bölüm tasarımı konusunda dünyada Nintendo kadar başarılı bir firma yoktur herhalde, o konuda hiçbir şüphem yok. Oynanış konusunu biraz daha yakından görmek isterim ama doğrusu, Zelda'nın o kendine has oynanış hissini yeni nesile yaratıcı bir şekilde uyarlayabilecekler mi, merak ediyorum (oyunun Wii U'nun yanı sıra Nintendo'nun NX kod adlı yeni konsoluna da çıkacağını hatırlatayım).

Bunlar dışında görevlere farklı şekillerde yaklaşılabileceği ve kıyafet çeşitliliğinin çok yukarılarıda olacağı da söylenenler arasında.

Oyunun E3 videosu şöyle:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum