The Lion King ve Aladdin, HD Remaster Versiyonlarına Kavuşuyor

Eski klasikler yeniden aramızda

1993 tarihli Aladdin ve 1994 tarihli The Lion King, bu yıl içerisinde HD Remaster versiyonlarıyla yeniden karşımızda olacaklar.

GameStop Manager Conference sırasında yapılan açıklamaya göre her iki Remaster içerisinde de oyunların orijinal soundtracklerine ek olarak yine orijinal SNES ve SEGA Genesis versiyonları da bulunacak.

Aladdin 1993 yılında ilk olarak Sega Genesis'te, The Lion King ise 1994 yılında ilk olarak SNES'te karşımıza çıkmıştı. Her iki serinin de filmlerinin bu yıl içerisinde sinemalarda yeniden gösterime girdiğini ve isimlerinin sıkça duyulduğunu düşünürsek, ticari açıdan HD Remaster için oldukça uygun bir dönem yakalanmış gibi görünüyor.


Ben her iki oyunu da Amiga'da oynamış olanlardanım, yenilenmiş hallerini de oynamanın son derece keyifli olacağını tahmin edebiliyorum.

Yalnız paylaşılan görüntülere bakılırsa bu HD versiyonlar yalnızca PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch'e gelecek gibi duruyor. PC versiyonuyla ilgili herhangi bir bilgi henüz mevcut değil (Oyunların PC'ye de geleceği açıklandı), konsol versiyonları için ön siparişler ise bugün GameSpot mağazalarında başlayacakmış. d

Aladdin ve The Lion King'in HD Remaster versiyonları 29 Ekim'de piyasada olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum