The Long Dark'ın 3. Hikayesi Aralık Ayında Sevenleriyle Buluşuyor

Sıcakların erittiği bu yaz gününde içinizi ferahlatacak bir gelişme 

Normalde Kanada'da geçen ve bir açık dünya oyunu olan The Long Dark, hikayesini genişletmeye devam ediyor.

5 hikayeden oluşacak olan oyunun ilk iki hikayesini Steam'den 50 TL gibi bir fiyata satın alabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra Hinterland, yeni hikayenin önümüzdeki Aralık ayında oyunseverlerle buluşacağını açıkladı.

desolation-point

En son Luminance Fugue isimli bölümü yayınlayan firma, üçüncü bölümde önceki ilk iki hikayeyi farklı bir perspektiften yansıtacak. Bu bölümde de farklı 'hayatta kalanlarla' tanışacak, yeni bölgeleri keşfedecek ve Great Bear Island ve First Flare hakkında yeni bilgiler edineceksiniz.

The Long Dark İnceleme

The Long Dark'ın Hikâye Modu Duyuruldu

3. bölümün gelişiyle ilk iki bölüm de unutulmadı: oyuna yeni kullanıcı arayüzü, ilk bölüm için yepyeni bir giriş sekansı ve hatta yeni hikaye öğeleri eklendi. Hinterland yaptığı bir açıklamada bu tip yeniliklerin aşırı fazla olmasından dolayı mevcut ilerlemelerinizin de silineceği konusunda uyarıda bulundu. Ancak ilk iki oyunu zaten oynayıp bitirdiyseniz bu tip bir değişiklikten etkilenmeyeceğinizi de vurgulayalım.

The Long Dark son içerik güncellemesiyle birlikte hedef kitlesini de arttırmaya çalışacak. Fragmanı da aşağıdan izleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum