The Lord of the Rings: Gollum'un Çıkış Tarihi ''Aralığı'' Netleşti

Biz de fragmandan öğrendik...

Nacon Connect esnasında gösterilen bir diğer oyun olan The Lord of the Rings: Gollum, sonunda resmi çıkış tarihine kavuştu. Yayınlanan yeni fragmanda sadece ortamları değil, Gandalf gibi serinin ikonik karakterlerini de görme şansı buluyoruz. Bununla birlikte oyunun çıkış tarihini de -net olmasa da- öğrenmiş olduk.

2022 yılının Sonbahar aylarında gelecek olan oyun, bizi Gollum ile ilginç bir maceraya çıkaracak. Yayınlanan yeni videoda bizlere yapımcı Harald Riegler eşlik ediyor. Riegler sayesinde ekibin, Gollum ile yapmak istedikleri pek çok şeyin ilk detaylarını öğrenme fırsatımız oluyor. 

2019 yılında ilk kez gösterilen The Lord of the Rings: Gollum, gizlilik tabanlı bir oyun olacak. J.R.R. Tolkien'in aynı adı taşıyan eserinin içerisinde geçecek bu oyunda, Mordor topraklarına Gollum ile adım atacağız. Bakalım oyun, fragmanına da adını veren "eşsiz sözünü" tutabilecek mi?

 

 

YORUMLAR
Ghost AssassiN
7 Temmuz 2021 19:21

Yakın zamanda 6 filmlik seriyi oynamış biri olarak söylüyorum; Gollum sevilesi bir karakter mi ki Gollum ana karakterli bir oyun yapılıyor? Bence tam aksine, izlerken nefret etmiştim.Sanki beklentiyi düşürmek için Gollum üzerinden markayı kullanıyorlar ama bence istedikleri gibi düşük beklenti daha fazla getiri sağlamayacak.Oyunun hikaye veya oynanış anlamında iyi olması şart!

mokanalpa
7 Temmuz 2021 14:34

Bence bu oyun tutmayyacak,çünkü tlordrings hayranlarının beklediği golhum olmak değil bu oyun karakter seçeneği olursa kurtulur şahsi düşüncem o yönde.

Parolamı Unuttum