The Lord of the Rings: Gollum'un Da Artık Bir Çıkış Tarihi Var

Eylül'de yüzük keyfi

NACON ve Daedalic Entertainment, The Lord of the Rings: Gollum'un 1 Eylül'de çıkacağını duyurdu.

Bu haberle birlikte yeni bir ekran görüntüsü veya fragman beklerdik normalde ama Gollum'un Twitter hesabından sadece oyunun key art görseli yayınlandı, o kadar.

Oyun ilk olarak PC ve konsollara çıkacak, Nintendo Switch'e ise daha sonraki bir tarihte gelecek.

The Lord of the Rings: Gollum'un açıklama metniyse şöyle:

J.R.R. Tolkien'ın hikâyesinde ne kadar hayati rol oynasa da Gollum'un maceralarının çoğu henüz anlatılmadı. Yüzüklerin Efendisi™: Gollum™'da bu hikâyenin keyfine varacaksınız. Kara Kule'deki esaret yıllarından Mirkwood Elfleri'nin yanındaki zamana kadar her şeyi bulacaksın.

Hayatta kalmak ve karşınıza çıkanların üstesinden gelmek için gizlilik, çeviklik ve sinsiliği kullanın. Tehlikeleri aşarken zıplayın ve boğuşun ya da avantajlı noktalara tırmanın.

Gollum bir savaşçı olmasa da, fırsat çıktığında dikkatsiz bir düşmana suikast düzenlemek veya daha yaratıcı ve hain yollarla onu ortadan kaldırmak tam da ona göre bir şey.

Verdiğiniz kararlar ve oynayış şekliniz Gollum'un kişiliğini doğrudan etkileyecek: Gollum ve Sméagol'un oluşturduğu iki taraf arasındaki mücadelede Gollum'un karanlık tarafının mı kontrolü ele alacağını ya da bir zamanlar Sméagol olandan geriye bir umut ışığı kalıp kalmadığını seçmek sizin elinizde. Tek zihin, iki ego. Karar senin!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum