The Mandalorian Dizisinde Boba Fett'i Görebiliriz

Gerçek Mandalorian vs Fake Mandalorian

Disney+'nın The Mandalorian dizisi yayınlanan ilk iki bölümüyle büyük bir beğeni topladı. Star Wars hayranlarıyla arası pek iyi olmayan Disney, Mandalorian sayesinde bu durumu da biraz toparlamaya başladı. Dizinin atmosferi, geçtiği dönemi ve şüphesiz karakterleri büyük merak uyandırmayı başardı. Dizinin ikinci sezonu için şimdiden bazı hazırlıklar başladı.

The Mandalorian'ın yapımcılarından ve yönetmenlerinden olan Dave Filoni, Entertainment Tonight'a verdiği röportajda hikayenin geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Hayranların merak ettiği Darth Maul ve Boba Fett gibi karakterlerle ilgili de konuşan Filoni, şimdilik çok fazla detaya girmekten kaçındı.

"İlginç bir durum, ortada her zaman ihtimaller var. Ben hikaye anlatış şeklimizi kısıtlamak istemiyorum, neler olacağını kim bilir? Darth Maul'un yeniden hayata dönmesine yardım eden kişi bence gerçekten iki yüzlüdür. Bana göre Sarlacc çukuruna düşen birisi hayatta kalamaz ama bilemiyorum. Star Wars içerisinde her şey mümkün. Hayranlar bir şeyi sevdiği zaman, o şeyin mümkün olma ihtimali yükseliyor. Yani neler olacağını kim bilir? Fakat şimdilik elimizde Mando var." diyen Filoni, hayranların arzularına önem verdiğini ve ileride Mandalorian dizisinde oldukça önemli olaylara tanıklık edebileceğimizin sinyallerini verdi. 

The Mandalorian dizisi şimdilik oldukça güzel gidiyor, özellikle barındırdığı o ekstra karakter (internet aleminde fenomen olmasına rağmen izlemeyenler için spoiler vermeyelim) büyük yankı uyandırdı. Karakterlerin buradan sonra izleyecekleri yol ve hikayenin gidişatı yeni veya eski karakterleri görme şeklimizi etkileyecektir. Özellikle ben bir noktada Han Solo'yu görebiliriz diye düşünüyorum, tabii önce Harrison Ford'un ikna edilmesi lazım. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum