The Mandalorian'ın 2. Sezonu 2020 Sonbaharında Geliyor!

Disney'in en güzel işi

Star Wars hayranları Disney'in sinemadaki hayal kırıklıklarıyla yaşasa da işin dizi boyutunda The Mandalorian çok büyük bir çoğunluğu ikna etmiş durumda. Bugün yayınlanan ilk sezonun final bölümünün ardından merakla ikinci sezonu beklemeye başladık bile. İkinci sezonun yayın tarihi belli değildi neyse ki bu duruma da açıklık getirildi. Jon Favreau attığı tweet ile ikinci sezonun 2020 yılının sonbaharında geleceğini duyurdu.

Dizinin yaratıcısı Jon Favreau'nun bu güzel mesajı da hayranlar için erken bir yılbaşı hediyesi oldu. Star Wars dünyasını yeni filmlere göre çok daha başarılı bir şekilde yansıtan The Mandalorian, Bebek Yoda karakteriyle birlikte de internette bir fenomen haline geldi. Bünyesinde Dave Filoni gibi Star Wars'ın mihenk taşı isimlerinden birinin bulunması da kaliteyi yukarı çeken diğer etkenlerden. Artık yeni sezonun çıkış tarihini de öğrendiğimize göre, "sayılı gün çabuk geçer" deyip maceranın devamını bekleyeceğiz. 

YORUMLAR
Ghost AssassiN
28 Aralık 2019 18:16

Konu ile alakasız ama bilginiz olsun diye söylüyorum; bazı haberlere veya konulara girilmiyor.Server hatası veriyor.

mserhatsari
28 Aralık 2019 00:46

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

mserhatsari
28 Aralık 2019 00:45

Demin sezon finalini izledim de muhteeşemdi. Umarım Disney+'nın Türkiye desteği yakın zamanda gelir. Şu dizi sayesinde Obi-Wan'a olan umutlarım da bayağı arttı. This is the way. 

Parolamı Unuttum