The Martian Filminin VR Oyunu Bizi Mars’a Götürüyor

Mars'ta mahsur kalmış Matt Damon olmaya hazır mısınız?

Ünlü yönetmen Ridley Scott’un yönettiği ve Matt Damon’ın başrolünde oynadığı The Martian – Marslı filmi 2015 yılında vizyona girmişti. Yedi dalda Oskar adayı olan ancak ödül alamayan filmin VR oyunu, HTC Vive ve Playstation VR sanal gerçeklik gözlükleri için bugün piyasaya çıktı.

The Third Floor Inc. ve The Virtual Reality Company tarafından geliştirilen, dağıtımı da 20th Century Fox Film Corporation tarafından yapılan The Martian VR Experience, oyuncuları Mars’a götürüyor. Filmde Matt Damon tarafından canlandıran Mark Watney karakteri, bir kaza sonucu Mars’ta mahsur kalmış ve kendi deyimi ile Mars’ı “kolonileştirmek” zorunda kalmıştı. The Martian VR Experience’te Mark Watney olarak ve onun gözünden oyunu oynuyoruz.

themartianvrexperience-001

Filmin yönetmeni Ridley Scott, oyun hakkında şöyle konuşmuş: “Ben her filmimde her yönüyle kapsamlı bir bakış açısı yaratmaya çalıştım. Günümüzün sanal gerçeklik teknolojisi ile bu kapsamı genişletebilecek teknolojiye sahibiz. Seyirciler anlattığımız hikâyeyi direk kendileri deneyimleyebiliyorlar. Mars, artık hiç olmadığı kadar yakınımızda. Herkese bu büyüleyici sanal gerçeklik deneyimini denemesini tavsiye ediyorum”

Aşağıdan çıkış trailerini 360 derece olarak izleyebileceğiniz The Martian VR Experience, 64 TL’lik fiyatıyla Steam’den satın alınabilir durumda. Playstation VR ülkemize geldiğinde, Playstation Store’daki yerini alacaktır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum