The Outer Worlds, Beklenenin Üzerinde Bir Başarı Göstermiş

Take-Two oyunun performansından memnun…

Take-Two, mali yılın ikinci çeyreği için paylaştığı raporda The Outer Worlds ile ilgili bilgilere de yer vermiş. Buna göre gerek eleştirmenlerden aldığı olumlu tepki gerekse ticari başarısıyla beklentileri karşılamayı ve hatta aşmayı başarmış.

Take-Two raporda oyunun satışlarına veya bu satışların platformlar arasındaki dağılımına ilişkin net bir rakam paylaşmıyor. Ancak yine de oyunun başarılı bulunması gerek Obsidian cephesini gerekse takipçilerini sevindirmiş olsa gerek.

Şahsi kanaatim de The Outer Worlds’ün gayet başarılı bir oyun olduğu yönünde. Disco Elysium ile birlikte bu yılın yüz güldüren RYO'ları arasına adını yazdırdığına şüphe yok. Ezcümle, Obsidian layıkıyla yapmış, bize de keyfini sürmek düşüyor. Bir fırsatını bulursanız, mutlaka değerlendirin derim.

YORUMLAR
Tam35tr
8 Kasım 2019 20:22

2020 başında switch için çıkmasını bekliyorum.

MSelm
8 Kasım 2019 17:56

Disco Elysium'un peşine oynayınca o kadar da havaya giremedim Outer Worlds'ta. Gunplay'i beklediğimden daha iyiydi ama ana hikayesi ve evreni pek sarmadı. Mass Effect'teki gibi sayfalarca lore beklemiştim ben. Yine de çok iyi oyun tabii lafım yok ama sanki birazcık güvenli oynamışlar :)

SevişenBoğa
MSelm
10 Kasım 2019 13:35

ME gibisi gelmez ya. Özellikle ikincisi tabiki.


Parolamı Unuttum