The Outer Worlds, İlk Hikaye DLC'sine 2020'de Kavuşacak

Eski dış dünyalardan kimler kaldı?

The Outer Worlds bu senenin en önemli rol yapma oyunlarından biri oldu ve özellikle de Fallout benzeri bir deneyim yaşamak isteyen oyuncuları mest etti. Yılın en iyisi olduğunu söylemek bence mümkün değildi (öhöm Disco Elysium) ama yine de Obsidian'ın kalitesi kendisini her yerde belli ediyordu.

The Outer Worlds çok da uzun bir hikaye deneyimi sunmuyor aslında, yan görevlere falan pek bulaşmazsanız yaklaşık 12-13 saatlik bir hikayesi var. Buna yan görevleri de katınca süre iki katına çıkıyor ama yine de bir rol yapma oyunu için uzun bir süre sayılmaz. Bu yüzden oyunun tadı damağınızda kaldıysa Obsidian'ın güzel bir haberi var, çünkü oyunun ilk hikaye DLC'si 2020 içinde gelecek.

Oyunun resmi forumlarında "The Outer Worlds'ün aldığı tepkiler inanılmazdı, ancak yolculuğumuz henüz sona ermedi. Gelecek sene DLC yoluyla hikayeyi sürdüreceğimizi duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz" sözleriyle paylaşıldı bu haber. 2020'ye zaten şunun şurasında iki hafta kaldı ama 'gelecek sene' demek yerine yıl belirtmek daha anlamlı geliyor :) Önümüzdeki zamanlarda bu DLC ile ilgili daha fazla detay öğrenecekmişiz. Yalnız bir başı ve sonu olan hikayeyi nasıl sürdürecekler, o kısmı merak konusu.

Eğer henüz The Outer Worlds oynamadıysanız (belki pahalı gelmiştir), Game Pass yoluyla denemenizi öneririm.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum