The Outer Worlds: Peril On Gorgon DLC’sinden İlk Bilgiler Geldi

Gezilmedik asteroid kalmasın

Private Division ve Obsidian Entertainment, Xbox Games Showcase sunumunda The Outer Worlds için planlanan iki DLC'den ilki olan Peril on Gorgon'un tanıtım videosunu yayınladı. Sonrasındaysa Obsidian'ın oyuna dair verdiği çeşitli röportajlar sayesinde yeni bilgiler de öğrenmiş olduk.

Peril on Gorgon, oyunun karanlık mizahi evrenine oyuncuları Adrena-Time'ın gizemli kökenini araştırmak için Gorgon Asteroid'e götüren yepyeni bir macerayla birlikte önemli miktarda içerik ekleyecek. Tahmin edebileceğiniz üzere bu hikaye odaklı genişleme paketini oynayabilmek için ana oyuna sahip olmanız gerekiyor, dahası DLC'ye başlamak için de Monarch'ı geçmiş olmanız gerekli. Monarch sonrasıyla, ana oyunun sonundaki 'bundan geri dönüş yok' kaydı arasında dilediğiniz zaman Gorgon içeriğine geçebileceksiniz. Obsidian bu yöntemi daha önce de kullanmıştı hatırlarsanız, örneğin Pillars of Eternity'nin White March genişleme paketleri de böyleydi ve oyunun belli bir yerinden sonra bu yeni içeriklere geçebiliyordunuz. Ancak Pillars of Eternity örneğinde bu yeni bölgeler ana hikayede ilerlemiş oyuncular için güçsüz kalıyordu (seviyesini scale edebiliyor olsanız da bunun da pek dengeli olduğunu söylemiyorduk), Obsidian Peril on Gorgon'da bunun daha dengeli olacağını söylüyor.

Bu genişleme paketine geçebilmek için zaten belli bir seviyeye ulaşmış olmanız gerekeceğinden Obsidian, Peril on Gorgon içerisinde yüksek zorluğu sahip senaryolar oluşturabilmiş ve oyuncuların yeteneklerini daha da güçlendirmesine olanak sağlamış. Bu da bundan aylar önce oyunu bitirmiş olan oyuncuların bile eski kayıtlarına dönerek daha da güçlenmeye başlayabileceklerini gösteriyor.

The Outer Worlds

Peril on Gorgon'da yeni yol arkadaşı olmayacak, bunun yerine hazırdaki yol arkadaşları için yeni içerikler eklenecek. Obsidian, yol arkadaşlarınızın Gorgon hikayesine iyi biçimde entegre olduklarını hissetmemizi istiyormuş. Yani yine hem birbirleriyle, hem de Gorgon dünyasıyla olan etkileşimleri üst seviyede olacak. Gorgon'da olanlar tüm Halcyon'u etkilediğinden, yol arkadaşlarını hikayenin bu kısımlarını oyuncuya açıklamak için kullanacakmış Obsidian.

Genişleme paketinin geçeceği ana yer Gorgon asteroidi. Burada labirente benzeyen kanyon ve mağara sistemleri bulunacak, ayrıca çeşitli biyomlar ve terk edilmiş tesisleri de gezebileceğiz. Burası ıssız olsa da görsel açıdan çekici manzaralar sunacak.

Bu paketle birlikte oyuna üç yeni bilim silahı da katılacak, bunların da yine son derece orijinal olacağı ve oyuncuların savaşlarına eğlence ve tarz katacağı da söylenmiş.

TOW3

Oyun haritasında bulunan ama erişemediğimiz gezegenlerden birine de Peril on Gorgon'un bir parçası olarak erişebilecekmişiz, ama Obsidian bunun hangisi olduğunu söylemiyor.

The Outer Worlds: Peril On Gorgon, PC, PS4 ve Xbox One için 9 Eylül'de yayınlanacak. Paket ilk gününden itibaren Game Pass üzerinden de oynanabilecek. Paketin belirlenen satış fiyatı 15$, ancak ikinci DLC'yle birlikte paket halinde 25$'a satılan bir versiyonu da olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum