The Outer Worlds Sadece Xbox One X'de İyileştirmelere Sahip Olacak [Güncellendi]

Private Division'dan açıklama geldi

GÜNCELLEME: Yapılan haberlerin ardından Private Division'dan açıklama geldi ve The Outer Worlds'ün hem Xbox One X, hem de PS4 Pro'da iyileştirmeye sahip olacağı belirtildi. Buna göre Xbox One X ve PC'de oyun 4K çözünürlük ve doku desteklerken, PlayStation 4 Pro'da ise 1440p'den 4K'ya upscale yapılacak. Oyunun tüm platformlarda harika görüneceğini de belirtmiş Private Division.

Haberin orijinal metnini aşağıda görebilirsiniz:

- o -

Obsidian'ın 25 Ekim'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak olan yeni rol yapma oyunu The Outer Worlds için artık son düzlüğe girdik. Oyunu Xbox One X ve PlayStation 4 Pro'da oynayacak olanlardansanız, PS4 Pro sahipleri için kötü sayılabilecek bir haberimiz var.

Private Division yaptığı açıklamayla oyunun konsol tarafında yalnızca Xbox One X'te geliştirilmiş özelliklere sahip olacağını açıkladı. Yani oyun Xbox One X'te 4K çözünürlük sunarken, PlayStation 4 Pro'da 1080p'nin üzerine çıkamayacak.

Benzer bir durum We Happy Few'da da yaşanmıştı ve oyun PS4 Pro'da 1080p, Xbox One X'te ise 4K desteğine sahip olarak çıkmıştı.

Bunun sebebi oyunun bir Xbox Game Studios stüdyosu tarafından geliştiriliyor olması olabilir. Her ne kadar oyunun dağıtımcısı Private Division olsa da, Obsidian Entertainment'ın artık bir Microsoft stüdyosu olduğunu ve oyunun da Game Pass'in birinci parti oyunlarından biri olacağını unutmamak lazım.

YORUMLAR
sSnake
17 Ekim 2019 11:06

Yalnız The Outer Worlds Epic Games'e sağlam kazık çakmış oldu. Daha Microsoft'a geçmeden önce Epic Games store'a özel olarak anlaşıp parayı cukka ettiler sonra Microsoft Obsidian'ı alınca Game Pass'a dahil edildi oyun. Game Pass ile ilk günden 1$ ile oyuna bir aylık erişim sağlanabilecek. 12₺ gibi bir fiyatla iki ay boyunca oyunu oynayabileceğiz. Zaten oynanış süresinin de kısa oluşu oyunu iki ayda rahatlıkla tüketmeye yeter bence. Buna karşılık Epic Games'de resti çekip oyunu ücretsiz dağıtsa. Muhtemelen böye bir hareketle yıl sonuna kadar dağıtacakları ücretsiz oyun kampanyasından kazanacakları oyuncu sayısından daha fazlasını kazanırlardı.

Decypher
sSnake
17 Ekim 2019 11:58

Yalnız bu cidden çok iyi bir fikir :D Epic'te tanıdığı olan var mı?


Parolamı Unuttum