The Outer Worlds’ü Bitirmek Yaklaşık 40 Saat Sürecek

Tebrikler, nur topu gibi bir KOTOR 2’niz oldu

Obsidian’in büyük bir merakla beklenen ve Epic Games Store’a özel olmaması için uğruna Brahmin’ler kurban edilen son oyunu The Outer Worlds’le ilgili en çok merak edilen şeylerden biri de oyunu bitirmenin kaç saat süreceğiydi. Öyle ya… Yapımcılar bunun devasa bir açık dünya oyunu olmadığını, daha kompakt haritalardan oluşacağını söyleyip duruyordu. Hâliyle insanlar da oyuna kaç saat gömmemiz gerekeceğini merak ediyordu. İşte artık bu sorunun bir cevabı var.

The Outer Worlds’ün yapımcıları Tim Cain ve Leonard Boyarsky, Game Informer’a verdikleri özel bir röportajda oyunu bitirmenin 15 ila 40 saat arasında bir zaman alacağını açıkladı. Oyunu boyut olarak Star Wars: KOTOR 2’yle kıyaslayan ünlü yapımcılar boyut olarak aşağı yukarı aynı olduklarını, hatta The Outer Worlds’ün biraz daha küçük olduğunu belirttiler.

İnsanlar yüz saatlik bir oynanış süresi olacağına dair bazı spekülasyonlarda bulunuyorlar. Ama hayır. Bu istediğiniz yeri istediğiniz gibi keşfedebileceğiniz, devasa bir açık-dünya oyunu değil. Oyun süresi sizin stilinize kalmış. Eğer gizliliği seviyorsanız oyunu bitirmeniz savaşarak ilerlemeyi tercih edenlerden daha uzun sürecektir,” demiş Cain.

İkili oyunun yeniden oynanabilirliğini arttırmak için böyle bir yol seçtiklerini, ek olarak bütçelerinin devasa bir açık-dünya için yeterli olmadığını da sözlerine eklemiş. Eh, şahsen amaçsızca dolaşacağım ve birbirinin kopyası getir götür görevleri yapacağım bir oyundansa böylesini tercih ederim. Dileyelim de haritalar keşfedilmeyi bekleyen görevlerle dolu olsun.

The Outer Worlds, 2019 yılı içerisinde PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum