The Outer Worlds'ün Zorluk Seçenekleri Belli Oldu

Zoru sevenlere Supernova

Obsidian Entertainment'ın yeni RYO'su The Outer Worlds yılın en merakla beklenen oyunları listesinin başını çeken isimlerden biri. 25 Ekim 2019'da PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak oyunda dört farklı zorluk seviyesi bulunacak.

Çoğu oyunda olduğu gibi The Outer Worlds'te de biri hariç diğer zorluk seviyeleri arasında istediğiniz zaman geçiş yapabileceksiniz, yani oyunun belli bir kısmı zor gelirse oyunun zorluğunu düşürüp devam etmeniz mümkün olacak.

Story (Hikaye) zorluk seviyesi oyunun en kolay zorluğu olacak, yalnızca hikayenin keyfini çıkarmak isteyen, savaşla falan pek uğraşmak istemeyen oyunculara hitap eden bu seviyede düşmanların sağlığı daha az olacak ve daha az zarar verecekler.

Normal zorluk seviyesi, oyunculara ilk oyunları için önerilen seviye. Bu seviyede düşmanların sağlıkları ve zararları standart ölçüde olacak.


Hard (Zor) zorluk seviyesinde düşmanların sağlığı daha fazla olacak ve daha çok zarar verecekler. Yani bu mod sadece oyunun savaş kısmını biraz daha zorlaştıracak, oyunun gerisiyse aynı kalacak.

Supernova zorluk seviyesi ise oyunun sunduğu en zor seviye ve diğerlerinden farklı. Bir kere gördüğünüz gibi diğer seviyeler arasındaki tek fark düşman sağlıkları ve verdikleri zararla ilgiliydi, Supernova seviyesinde oynadığınızdaysa bundan fazlasına dikkat etmeniz gerekecek.

Supernova seviyesini yalnızca oyunun başında seçebileceksiniz, oyun sırasında zorluğu artırıp bu seviyeye geçmek mümkün değil. Supernova zor gelirse zorluğu düşürebileceksiniz, ama tekrar Supernova'ya dönemeyeceksiniz. Bu seviyede düşmanlar iyice fazla sağlığa sahip olacak ve ciddi zarar verecekler.

Hayatta kalmak istiyorsanız yeme, içme ve uyuma olaylarına dikkat etmeniz gerekecek. Yanınızdaki yol arkadaşları kalıcı olarak ölebilecek. Eğer sakatlanırsanız iyileşmek için mutlaka yatak istirahatine ihtiyacınz olacak. Yıpranan silahlar ve zırhlar işe yaramamaya başlayacak. Hızlı seyahat ile sadece geminize gidebileceksiniz. Dışarıda uyuyamayacak, uyumak için kapalı yer bulmak zorunda olacaksınız. Ayrıca yalnızca geminin içindeyken kayıt alabileceksiniz ve otomatik kayıt sayısı da sınırlı olacak.

Gördüğünüz gibi Supernova seçeneği oyunu oldukça zorlaştıracak, sanırım ilk oyununu bu seviyede oynamak isteyeceklerin sayısı pek fazla olmayacaktır :)

YORUMLAR
sSnake
5 Ağustos 2019 18:25

Fiyatı 309₺ olmasa iyiydi.

MSelm
sSnake
5 Ağustos 2019 20:31

Aynen, neyse ki game pass var.

 


Parolamı Unuttum