The Settlers'ten 16 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi

Baltalar elimizde

PCGames.de sitesi, Ubisoft'un yeni oyunu The Settlers'tan 16 dakikalık oynanış görüntüleri yayınladı. Video her ne kadar Almanca olsa da İngilizce altyazısı da mevcut ve bu sayede oyunun mekaniklerini daha rahat biçimde anlayabiliyoruz. Site oyunu GDC 2019'un hemen öncesinde oynamış.

Snowdrop Engine kullanan oyun gerçekten de çok tatlı görünüyor ve önceki The Settlers oyunlarındaki mekanikleri daha da güncelleştirmiş görünüyor. Zaten yeni The Settlers'ın amacı da aşina olduğumuz özelliklere yenilerini ekleyerek daha güncel bir oyun deneyimi sunmak. Bu yeni özellikler arasında yeni yiyecek sistemi ve motivasyona yönelik meta game de bulunuyor.

Oyundaki hikaye ve yan görevleri ister tek başımıza, ister co-op şeklinde bir arkadaşımızla birlikte oynayabileceğiz; ayrıca oyunda çeşitli online çok oyunculu modlar da bulunacak.


The Settlers benim için ayrı yeri olan bir oyundur, yine Amiga'da en çok sevdiğim ve oynadığım oyunların başında gelirdi. Efsane Blue Byte Software'in o ilk oyunundan sonraki hiçbir oyundan aynı keyfi almadım ama orada da işin içine nostaljik duygular giriyor tabii :)

Ubisoft, reboot olan The Settlers'ı 2020 yılında PC için yayınlayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum