The Simpsons: Hit & Run’ın Geliştiricisi, Remake Fikrine Sıcak Bakıyor

Telif hakkına sahip olanlar bundan haberdar mı :)

PlayStation 2 döneminin beğenilen yapımlarından birisi olmayı başarmıştı The Simpsons: Hit & Run. Xbox, GameCube ve PC versiyonları da bulunan oyun, genel olarak olumlu eleştiriler almış, oynayanların hafızalarında da keyifli bir anı olarak yer etmişti. Yapımcısı, oyunun bir yeniden yapımı fikrine sıcak bakıyormuş, her ne kadar gündemde böyle bir konu olmasa da.

Oyunun yapımcısı Vlad Ceraldi verdiği bir röportajda, ‘Oyunun farklı platformlarda remake veya remaster olarak tekrar satışa sunulmasını isterdim. Bunun için lisanslara, haklara sahip kişilerin bir araya gelmesi ve ne yapılabileceği üzerinde müzakere etmesi gerekiyor. Bu karakterleri ve evreni yeniden keşfetmek, yeniden böyle bir işte çalışmak kesinlikle eğlenceli olurdu’ demiş.

Tabii bizdeki ifadeyle ‘kahve sohbetleri’, onlardaki karşılığıyla ‘pub muhabbetleri’ tadında bir açıklama bu. Ne böyle bir girişim var ne de buna dair bir ipucu. Ama böyle bir fırsat olsa fena olmazdı. Hazır remake/remaster furyası da rüzgarı arkasına almışken bir de Simpsons oyunu gelsin, ne olacak ki?

YORUMLAR
theL0rdofnoob
9 Ekim 2019 18:31

 Küçükken oynamıstım.   Remake olarak gelse güzel olur.

Parolamı Unuttum