The Sims 4'e İslam Esintili İçerikler Geliyor

Oyunun beşinci yılı yeni içeriklerle kutlanacak

The Sims 4 bu yıl beşinci yaşını kutlayacak (serinin ilk oyunundan bugüne tam 19 yıl geçtiğini de ekleyeyim) ve bu yeni yaş kutlamaları için Maxis özellikle de İslam kültüründen esinlenen içeriklerle karşımıza çıkmaya karar vermiş.

Maxis, beşinci yıldönümü içerikleri kapsamında oyuna bolca İslam esintili içerik ekleneceğini söylüyor; bunlar hem giysi, hem de mimari olarak kendilerini gösterecek.

Örneğin kadın Sim'ler için türban artık seçenekler arasında olacak, bunu oyundaki dilediğiniz kıyafetlerle eşleştirebileceksiniz. Zaten yayınlanan ekran görüntüsünde de uzun yeşil bir giysi ve üzerinde de uzun kollu beyaz bir gömlek görüyoruz.


Erkek Sim'ler için de yine benzer biçimde yüksek yakalı beyaz gömlekler, örgü takke gibi giysi seçenekleri eklenecek oyuna. Bu ve benzeri giysileri aşağıdaki videonun 08:35 süresinden itibaren görebilirsiniz.

The Sims 4'te İslam mimarisini yansıtan inşa özellikleri de mevcut olacak ve evlere işlemeli kapılar, sivri kemerler ve desenli pencereler eklenebilecek (bunlar da 12. dakikadan itibaren görünüyor).

Maxis, bu yeni içerikler için bir moda tasarımcısı ve danışmanlarla birlikte çalışmış. EA'in yardımcı yapımcısı Graham Nardone da oyuncuların kendilerini ifade edebilmeleri için daha fazla seçenek sunmanın güzel bir şey olduğunu, her oyuncunun oyunda kendilerinden bir parça bulmalarını umduklarını söylüyor.

The Sims 4'in yıldönümü güncellemesi bugün yayınlanacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum