The Sims 5'in Çok Oyunculu Olması DVO Olacağı Anlamına Gelmiyor

Oyunun yönetmeni net konuştu

Behind the Sims yayınında oyunun yönetmeni Grant Rodiek, The Sims 5 Project Rene hakkında yeni bilgiler vererek tek kişilik oyunları seven oyuncuların yeni oyunun çok oyunculu özelliklerine şüpheyle yaklaşmamalarını istedi.

"Bilmeniz gereken şey Project Rene'nin bir DVO olmadığı. Bu yaptığınız her şeyi başka kişilerle birlikte yapacağınız, herkese açık, paylaşımlı bir alan değil. Kendi başınıza, kendi kurallarınızla oyunu oynayabilirsiniz, ama dilerseniz yine kendi kurallarınıza tabi olmak üzere sizinle birlikte oynamaları için başkalarını da davet edebilirsiniz. Kurmaya çalıştığımız yapı tam olarak bu ve bizce bu The Sims için hem çok havalı, hem de mükemmel bir seçim." diyor Rodiek.

Project Rene'nin geliştirme aşamalarının henüz başlarındalar, bazı oyuncular testlere katılmış olsa da Rodiek oyunun çıkışına daha 'yıllar' olduğunu söylüyor. İlerleyen zamanlarda daha çok test düzenlenecek ve daha çok oyuncu geri bildirimi alınacak.

Oyunun çapraz platform olacak olması ve mobil versiyonun varlığı PC oyuncularının "acaba deneyimimiz basitleştirilecek mi?" sorusunu sormasına neden olmuştu. Rodiek PC versiyonunun alışık olduğumuz gerçek ve zengin deneyimi sunmaya devam edeceğini, ama dilersek telefonumuzu alıp oyuna devam edebileceğimizi ve bunun farklı bir deneyim sunacağını söylüyor.

Rodiek bu iki versiyonu dengelemenin de zorlu mücadelelerden biri olduğunu eklemiş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum