The Sims 5'te, Animal Crossing Benzeri Bir Multiplayer Seçeneği Olabilir

Ne zaman geleceğine dair hala bir bilgi yok

The Sims 5, serinin ilk multiplayer destekli oyunu olmaya geliyor. Project Rene adıyla tanıdığımız projenin bu modu ise, Animal Crossing'den ilham alacak. Bunu biz değil, Sims serisinin en tepesindeki iki isimden biri olan Lyndsay Pearson söylüyor.

Geçtiğimiz günlerde One More Life isimli podcast'e katılan yönetici, The Sims'in yeni dünyada multiplayer sistemine yaklaşımını detaylandırdı. Oyunun kesinlikle multiplayer seçeneğe kavuşmasını istediklerini belirten Pearson, bu seçeneğin "çok fazla oyuncuyla dolup taşan" bir dünya olmasını istemediklerini ifade ediyor.

"Arkadaşlarınızla birlikte nasıl oynamak istersiniz? Aslında bu soruya verebilecek çok fazla cevabımız var. Bu nedenle de farklı formülleri denemekten çekinmiyoruz. Multiplayer modu da 'Sims' hissiyatını vermek zorunda."

Yıllar içerisinde multiplayer anlayışının değiştiğini dile getiren yönetici, bazı oyunların çok daha "casual" tecrübeler sunduğunun altını çizmiş. Bu tecrübelerden biri de Animal Crossing. Hatta Pearson, açıklamasında Animal Crossing'i örnek göstererek multiplayer sisteminin Sims ile uyumlu olduğunu paylaşmış.

"Animal Crossing hakkında çok konuşuyoruz çünkü bizim için çok iyi bir örnek. Küçük adama arkadaşlarımı davet edebiliyorum. Son yıllarda birlikte oynama kavramını geliştiren bir oyun oldu. İnsanlar Animal Crossing içerisinde talk show'lar bile yapabiliyor. Bence bu inanılmaz bir şey."

Sizce Animal Crossing'e benzer bir sistem The Sims'e uyum sağlar mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum