The Sims’in Geliştiricisi Maxis, Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

Lisanslı bir ürünün online oyunu?

EA bünyesinde yer alan Maxis, daha çok The Sims serisi ile bildiğimiz bir stüdyo. Tabii bu seri dışında da oyunları var, ama özellikle son yıllarda yegâne uğraşları The Sims oldu. Önümüzdeki dönemde bu konuda bir değişiklik söz konusu olacağı anlaşılıyor, zira stüdyo geliştirecekleri yeni bir oyunun kreatif direktör pozisyonu için bir işe alım ilanı paylaşmış durumda.

İlanda, ‘uzun dönemli bir oyun servisi’ ibaresi kullanılmış. PC ve mobil için geliştirilecek bir oyundan söz ediliyor. Bu pozisyon için istihdam edilecek kişi Maxis’in Austin/Texas şubesinde yeni projelerden sorumlu direktör olarak çalışacakmış.

Pozisyon için aday olacaklardan ‘kullanıcılar tarafından üretilen içeriklerin ve deneyimlerin piyasadaki ürünleri nasıl biçimlendirdiği’ konusunda bilgi sahibi olması bekleniyormuş. Buna ek olarak ‘lisans ortakları’ ile çalışmak konusunda deneyim sahibi olmak da bir artı olarak değerlendirilmekteymiş.

Bu bilgilerden yola çıkarak, bu yeni oyunun lisanslı bir ürünün oyunu olacağı ve dönem dönem yeni içeriklerle geliştirilecek bir online servis olarak sunulacağı sonucuna varmak mümkün. Bizleri nasıl bir oyun bekliyor bakalım. Yeni haberler için beklemedeyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum