The Sims'in Yaratıcılarından The Sims'e Rakip Geliyor

Life by You

Bazı oyunlar kendi yarattıkları türün en dominant üyesi olabiliyor. The Sims bu oyunların en güzel örneklerinden. Yıllar içerisinde zaman zaman benzer örnekleri piyasaya sürülmüş olsa da hiçbir oyun bu türde The Sims kadar yaşayamadı. Fakat bu durum yakın zamanda değişebilir...

Geçtiğimiz gün düzenlenen Paradox Announcement Showcase esnasında tanıtılan Life By You, fragmanıyla bile net bir mesaj veriyor. The Sims ile kafa kafaya gelecek gibi görünen oyunun arkasında Paradox ekibinin olması heyecan verici elbette. Daha da ilginç olan detay ise oyunun Paradox Tectonic tarafından geliştiriliyor olması.

Paradox Tectonic ekibinin en tepesindeki isim Rod Humble ise, The Sims'e yabancı değil. Orijinal The Sims ekibinin yöneticiliğini de yapan Humble, proje için net bir yol çizmiş gibi görünüyor.

Yayınlanan yaklaşık 1 dakikalık fragmandaki karakterlerin kafalarına yeşil bir elmas eklesek, iki oyunu birbirine karıştırabilirdiniz diye düşünüyoruz. Çünkü fragmanda gördüğümüz her şey, The Sims'e bir hayli benziyor. Elbette Paradox Tectonic ekibi, oyunu daha özel hale getirebilmek için çeşitli eklentiler yapacaktır.

Yine de türde bir rekabet olması iyi gibi, ne dersiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum