The Sinking City'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düştü

Cthulhu ortamlarına dalmanın bedeli artık daha cüzi

Cthulhu sevgimizi doyasıya yaşamamızı sağlayacağını umut ettiğimiz The Sinking City'den bu sefer oldukça güzel bir haber var. Normalde bu oyundan pek de iyi olmayan haberler almaya alıştık, önce Mart ayında çıkmasını beklediğimiz oyunun 'daha az kalabalık' bir döneme, yani Haziran ayına ertelendiğini öğrendik. Sonrasında oyun Steam'den kaldırıldı ve 1 seneliğine Epic Games Store'a özel olacağı açıklandı. Erteleme haberi başlarda anlayışla karşılanmış olsa da, sonrasında bunun Steam'de ayrılmayla da alakalı olduğu ortaya çıkınca tepkiler de gecikmedi elbette. Sonuçta olan oldu ve bizler sabırla 27 Haziran tarihini beklemeye başladık.

Başladık başlamasına ama oyunun Epic Store'a geçişiyle birlikte fiyatı da karşımıza çıktı ve 209 liralık etiket de çoğumuzun pek hoşuna gitmedi. Muhtemelen ön sipariş vermek isteyenler bile fiyatını görünce iki kez düşünmüşlerdir, çünkü Frogwares'in önceki oyunları Sherlock Holmes: Crimes and Punishments Steam'de 59 liraya, Devil's Daughter ise 75 liraya satılıyor (indirimsiz fiyatları).

Neyse ki bu konuda bir değişiklik yaşandı ve oyunun Epic Store'daki ön sipariş fiyatı %50'den fazla indirim görerek 99 liraya çekildi. Bu, The Sinking City için gayet makul bir fiyat ve başlangıçta olması gereken de buydu zaten. Artık sürekli olarak yayınlanan videoları izleyip iç çekmek yerine siparişimizi verip oyunun çıkmasını bekleyebiliriz :) Yalnız oyuna önceden yüksek fiyattan ön sipariş verenler için nasıl bir uygulama düşünülüyor onu şu an pek bilmiyorum, en kötü ihtimalle iade edilip tekrar satın alınabiliyor olmalı.

Oyunun Epic Games Store sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz.

Fiyat değişikliğinden bizi haberdar eden okurumuz Burak Bolat'a teşekkürler.

YORUMLAR
Decypher
16 Mayıs 2019 15:48

99 liraya mis gibi dedim, oyun 39 liraya düştü :D Başka bir şey mi isteseydim acaba?

MSelm
16 Mayıs 2019 12:51

Observation da 40'a düşmüş, şu anda indirimle 35tl

ilke_kurtlutepe
16 Mayıs 2019 12:51

Bu fiyat düşüşü tüm ülkelerde mi oldu yoksa türkiye ye özel mi?

Decypher
ilke_kurtlutepe
16 Mayıs 2019 13:24

Sabah diğer bazı ülkeleri kontrol ettim, 50 eurodan satılıyor hala. Bu da bölgesel fiyatlandırma etkisi gibi görünüyor.


Parolamı Unuttum