The Suicide Squad Filminde Sylvester Stallone Da Rol Alacak!

Rambo olarak yer alsa hiç sırıtmaz

DC/WB ortaklığının yakın gelecekte en büyük beklenti içerisinde olduğu filmlerden birisi The Suicide Squad. Disney ile sorun yaşadığı dönemde müthiş bir kararla projenin başına geçirilen James Gunn'ın senaryosu ve yönetmenliğiyle The Suicide Squad oldukça eğlenceli anlar vaat ediyor. Epey geniş bir kadroya ev sahipliği yapacak olan filmde büyük bir sürpriz de yer alacak. Efsanevi aktör Sylvester Stallone2021 yılında vizyona girecek olan The Suicide Squad filminde rol alacak. 

James Gunn'ın Twitter hesabından "Arkadaşım Sylvester Stallone ile çalışmaktan büyük keyif alıyorum ve bugün The Suicide Squad için yaptığımız çalışmada farklı değildi. Sylvester ikonik bir film yıldızı olsa da, çoğu kişi onun ne kadar muhteşem bir aktör olduğunun farkında değil." açıklamasıyla birlikteliği doğruladı.

Gunn'ın tweetinin arkasındaki Apollo vs Rocky resmi de dikkatlerden kaçmadı. Hatırlayacağınız üzere Sylvester Stallone, Gunn'ın yönetmenlik yaptığı Guardians of the Galaxy filminde de görev alıp, Captain Stakar Ogord karakterini canlandırmıştı. 6 Ağustos 2021'de vizyona girecek olan The Suicide Squad filminde Stallone'un hangi karakteri canlandıracağı ise henüz belli değil. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum