Dark Souls'un İzinden Giden The Surge'ün İlk 18 Dakikası

16 Mayıs'ta piyasaya çıkacak. Merakla bekliyoruz...

 Dark Souls'un bilim kurgu temalı, gelecekte geçeni diye konuşulan (iddialar büyük, göreceğiz) The Surge'ün çıkış tarihi iyice yaklaştı. Oyun için yayımlanan video ve tanıtımların sayısı da aynı şekilde artmaya başladı.

Bildiğiniz üzere The Surge, Dark Souls tarzında bir RPG (RYO) ve Deck 13 tarafından geliştiriliyor, Lords of the Fallen'ın geliştiricisi. Oyun kendine has hikayesi, atmosferi ve mekanikleri ile dikkat çekiyor. Özellikle düşmanlarımızın silahlarını ve zırhlarını onlardan kesip çıkartmak ve sonrasında kullanmak göze ve kulağa oldukça hoş geliyor. Bugüne kadar yayımlanan videolardan gördüğümüz kadarıyla ufak bir alışma dönemi geçirmemiz gereken oynanış ise hiç de fena gözükmüyor.

Mesela saldırılardan sıyrılma seçenekleri ve düşmanın belli bir bölgesine hedef alarak direkt oraya saldırmak. Ki, bu sayede biraz önce de bahsettiğim gibi düşmanlarımızın dikkatimizi çeken ya da ihtiyacımız olan eşyalarına el koyabiliyoruz.

The Surge'ün PS4 Dosya Boyutu ve Yeni Oynanış Videoları Açığa Çıktı

Sanırım The Surge'ün yaşayacağı en büyük sıkıntı Dark Souls gibi bir oyunla kıyaslanmak olacaktır. Çünkü diğer rol yapma oyunlarından sıyrılan ve neredeyse kendi türünü yaratan (Yakında roguelike gibi darksoulslike tarzında şeyler görebiliriz.) Dark Souls serisi oyun dünyasının efsaneleri arasında çoktan yerini aldı.

Şu anda erken siparişe açık olan ve 180 TL'lik etiketi ile satışa çıkan (Steam'de 16 Mayıs'a kadar 162 TL) The Surge'ü gerçekten de çok merak ettiğim için videoyu izlemedim (affınıza sığınıyorum). Eğer siz de benim gibi düşünüyor ve SPOILER yemek istemiyorsanız aynı yolu seçmenizi öneririm.

Spoiler falan fark etmez, şu oyunu bir görelim yahu diyen Oyungezerler için geliyor. The Surge'ün ilk 18 dakikası:

Not: video IGN'e aittir.

The Surge; PC, PS4 ve Xbox One için 16 Mayıs'ta piyasaya çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum