The Walking Dead 11. Sezonuyla Birlikte Ekranlara Veda Edecek

Her an AMC'den birisi çıkıp "şaka yaptık!" diyebilir

Televizyon dizileri tarihinin en sansasyonel yapımlarından birisi şüphesiz The Walking Dead. Robert Kirkman'ın aynı isimli çizgi romanından uyarlanan zombi dizisi ilk sezonuyla 2010 yılında karşımıza çıktı. Sonrasında oldukça inişli çıkışlı bir grafik çizen dizinin sonu hiç gelmeyecek gibi gözüküyordu. Ancak Walking Dead bile bitebiliyormuş AMC'den gelen açıklamayla birlikte dizinin 11. sezonunun ardından bir efsaneye veda edeceğiz. Ancak bu veda pek de kolay olmayacak.

Dizinin 11. sezonu epey uzun bir sezon olacak. Tam tamına 24 bölümden oluşacak olan final sezonu 2021 yılının sonbaharında başlayacak ve 2022'nin ilk döneminde sona erecek. AMC'nin diziyi 8 parça halinde üçe mi böleceği ya da 12 parça halinde ikiye mi böleceği henüz bilinmiyor. Ancak bu veda kararında ciddi gözüküyorlar. Zaten Walking Dead markasını bitirmeye niyeti olmayan AMC yan dizilerle yoluna devam edecek. 

"Tam on yıl geçti. Önümüzdeki iki yılda daha fazla hikayeler anlatacağız ve bunun ötesine geçeceğiz. Kesin olan bir şey varsa o da bunun yaşayan bir dizi olduğu ve tutkulu bir oyuncu kadrosu ve yazar/yapımcı ekibi tarafından hayata geçirildiği. Bu sayede Robert Kirkman'ın şahane çizgi romanını gerçeğe dönüşterecek vizyonu ortaya koyabildik. Ayrıca dünyadaki en iyi hayranlar tarafından desteklendik. TWD'de anlatacak daha çok fazla heyecan verici hikayemiz var. Bu son aynı zamanda yeni Walking Dead içeriklerinin başlangıcı olacak. Yeni hikaye ve karakterlerle birlikte tanıdık yüzleri ve yerleri göreceğiz. Yeni sesler ve yeni mitolojilere tanıklık edeceğiz. Evrim bizleri bekliyor, Yürüyen Ölüler yaşıyor." diyen dizinin içerik müdürü Scott Gimple yeni yapımlara hazır olun sinyalini verdi.

Önümüzde Walking Dead'in sona ermesi için bir buçuk senelik bir süreç var. Bu noktadan sonra yeni diziler için hazırlıklarına başlayacak olan AMC, markayı canlı tutabilmek için elinden gelen her şeyi yapacak gibi gözüküyor. Tabii orijinal serinin bitmesinin ardından yan diziler ne kadar başarılı olur tartışma konusu ama AMC'nin böylesine büyük bir markadan hemen vaz geçmesini de kimse beklemiyordu. 
 

YORUMLAR
sSnake
10 Eylül 2020 12:09

OGZ Online editörlerinin gözü yaşlı. Artık her sezon duyurusu, her kadro değişikliği, her bölüm yayınlanma haberi geçilemeyecek sitede. Büyük kayıp. 

Decypher
sSnake
10 Eylül 2020 15:54

Yok be sSnake, o eskidendi :) Artık TWD fragmanlarını bile girmiyorduk valla, son sezonu izlemedim bile.

Decypher
Decypher
12 Eylül 2020 11:23

Onu da mı yazmayalım :D 

sSnake
Decypher
10 Eylül 2020 16:37

Yan dizi geliyor haberi geçilmiş onunla yeni bir başlangıç yapar eski temponuza geri dönersiniz :s


Parolamı Unuttum