The Walking Dead 9. Sezon 3. Bölüm Fragmanı

Maggie, Kurtarıcılar'la karşı karşıya

The Walking Dead'in 9. sezon 2. bölümü sabaha karşı yayınlandı ve hemen ardından da 3. bölümün fragmanını izleme şansı bulduk. "Warning Signs" yani Tehlike İşaretleri isimli bu bölümde Maggie (Lauren Cohan) ve Kal (James Chen), Kurtarıcılar'la karşı karşıya geliyor.

Kurtarıcılar'dan Jed, Arat, Laura, Regina ve D.J., Justin'in kayboluşunu araştırıyorlar. Hatırlarsanız köprü inşaatında görevli olan Justin çıkardığı sorunlar nedeniyle Rick tarafından kovulmuştu. Onu en son gece yalnız başına yürürken görmüştük ve biri tarafından kaçırılmıştı. Kurtarıcılar Maggie ile karşı karşıya geldiklerinde bariz biçimde Maggie ve diğerlerini suçluyor.

Zaten Maggie bu yeni dünyayı kurarken planların içine Kurtarıcılar'ın da dahil olmasından son derece rahatsız ve Daryl de aynı görüşte. Dolayısıyla 3. bölümde bu ikisinin daha da yakınlaştığına ve Rick ve Michonne'un vizyonundan uzaklaştıklarına şahit olacağız. Artık eskisi gibi Rick ne derse takip eden isimler yok, grupta karşı sesler de ciddi olarak yükselmeye başladı. Birbirlerine hala sevseler de geleceğe dair düşüncelerinin ne kadar farklı olduğunu görüyoruz zaten.

The Walking Dead'in 9. sezon 3. bölümü 21 Ekim tarihinde yayınlanacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum