The Walking Dead: Norman Reedus'tan Andrew Lincoln'e Fotoğraflı Veda

Yaprak dökümü başladı

The Walking Dead'in başrolünde izlediğimiz Andrew Lincoln'ün ayrılık kararı aldığı bir süre önce belli olmuştu. Ardından başrol için AMC'nin Norman Reedus'a 20 milyon dolalrık teklif götürdüğü iddia edilmişti. Daha bu söylentiler netlik kazanmadan Reedus şahsi Instagram hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Rol arkadaşına diziden bir sahneyle veda etti.

The Walking Dead için kötü gidişat sekizinci sezonla birlikte netlik kazandı. Sezonun başından sonuna kadar reytinglerde düzenli bir düşüş yaşandı. Böylece hikayenin ağır ilerleyişinden sıkılan seyircilerin ufak ufak dizinin yeni bölümlerini takip etmeyi bıraktığı anlaşıldı. Bu sebeple The Walking Dead'in dokuzuncu sezonla birlikte kendini yenilemesi ve toparlanması bekleniyordu. Fakat kötü gidişatın ilk etkiledikleri oyuncular oldu. Senelerdir başrolde seyrettiğimiz Andrew Lincoln'ün ayrılık kararı hızla yayıldı. Haber resmen duyurulmasa da onun yerine Norman Reedus'un düşünüldüğü biliniyor.

Tüm bu söylentiler henüz kesinlik kazanmadı ama Norman Reedus rol arkadaşına Instagram hesabı üzerinden veda etti. Sevilen oyuncu The Walking Dead'den Rick Grimes ve Daryl Dixon'ın sarıldığı bir fotoğrafın altına kırmızı kalp emojisi koymakla yetindi. Onun bu paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü.

Öte yandan Norman Reedus'un AMC'nin 20 milyon dolarlık teklifine ne yanıt verdiği veya vermeyi düşündüğünü ise henüz bilmiyoruz.

 

 

❤️

A post shared by norman reedus (@bigbaldhead) on

YORUMLAR
JaimeGonzales
25 Kasım 2020 09:59

The walking dead was a very popular show that seems to lose its fame gradually. The team did not think enough of the steps they took, they should have gotten help from french help online to get more insightful points. They could have made this series the most-watched of the century but this could not happen.

JaimeGonzales
25 Kasım 2020 09:57

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Parolamı Unuttum