The Walking Dead: Saints & Sinners Oyunundan İlk Fragman Geldi

Çıkış tarihi de belli

The Walking Dead serisi kelimenin tam anlamıyla altın yumurtlayan bir tavuk. Yalnızca televizyonda değil, oyun dünyasında da büyük ilgi görüyor ve bu yüzden de çeşit çeşit The Walking Dead oyunumuz var.

Skydance Interactive'in yeni oyunu The Walking Dead: Saints & Sinners da bunların en yenisi ve stüdyo oyunun ekran görüntüleriyle birlikte ilk fragmanını yayınlayarak oyuncuların nasıl bir oyunla karşılaşacaklarına dair fikir verdi.

The Walking Dead: Saints & Sinners bir VR oyunu ve oyuncuları sürekli olarak son derece zorlu karar anlarıyla karşı karşıya bırakacakmış. Hatırlarsanız Telltale'in The Walking Dead serisi de böyleydi, iki kişi arasından kimin ölüp kimin yaşayacağına karar verdiğimiz anlar bile gerginlik yaratıyordu. Saints & Sinners'ta da zombilere ek olarak sürekli olarak şiddet, hastalık ve kıtlık gibi sorunlarla yüz yüze olacak oyuncular.

Oyunda çok sayıda farklı silah kullanabilecek, dilerseniz oyun stilinize uygun silahları kendiniz de yaratabileceksiniz.

The Walking Dead: Saints & Sinners'ın çıkış tarihi 23 Ocak 2020 olarak belirlenmiş.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
3 Ekim 2019 16:13

Başlığın altındaki görsel inşallah Overkill's TEW'den alınma bir ss'tir yoksa büyük bir hayal kırıklığına uğrayacakmışız gibi geliyor bana.

Edit: Şimdi farkettim de oyun VR oyunuymuş. :(

creepylord
Ghost AssassiN
4 Ekim 2019 11:54

:D Daha büyük hayal kırıklığı :P


Parolamı Unuttum