The Waylanders’ın Yeni Fragmanında Compostella’yı Ziyaret Ediyoruz

Tam bir Orta Çağ şehri

Gato Studio tarafından geliştirilen, detaylı bir RYO deneyimi yaşatma vaadiyle karşımıza çıkan The Waylanders, geçtiğimiz Haziran ayında erken erişime sunulmuştu. Geçtiğimiz yıl yaşanan sıkıntılar oyunun geliştirilme sürecini olumsuz etkiledi, fakat her şeye rağmen önümüzdeki aylarda tam sürümünün çıkışını bekliyoruz.

Yapımcı ekip dönem dönem oyuna yapılan ve yapılacak eklemelerle ilgili bilgiler paylaşıyor. Bu sefer de Orta Çağ Avrupası’ndan esinlenerek hazırlanan Compostella şehri ile ilgili bir fragman paylaştılar:

Fragmanla birlikte verilen bilgilerden de anlaşıldığı üzere Compostella; kilise tarafından yönetilen, tüccarların, çiftçilerin, zanaatkarların bulunduğu, şehir sakinlerinin bir arada güvenle yaşadıkları bir şehir. Ama büyü ile irtibatlı olanlar veya paganlar için hiç de uygun bir mekân değil; malum, kilisenin bu konulardaki yaklaşımı pek de ılımlı sayılmaz. Bu da bizler için yeni meydan okumalar anlamına gelecek tabii.

The Waylanders, ağır adımlarla da olsa son düzlüğe doğru yol alıyor. Bahar aylarında tam sürümüyle oyun severlerin beğenisine sunulması bekleniyor. Bakalım erken erişim döneminde aldıkları geri bildirimler ne ölçüde dikkate alınmış ve oyunun son haline ne kadar etki etmiş, hep birlikte göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum