The Witcher 3 HD Reworked Project'in Yeni Versiyonu Harika Görünüyor

The Witcher 3'e yeni can suyu

The Witcher 3: Wild Hunt'ın ne kadar müthiş bir oyun olduğunu tekrar etmeye gerek yok. Hatta grafiklerinin de özellikle de dönemine göre son derece iyi olduğunu da söyleyebiliriz ama bu, daha da geliştirilmesinin önünde bir engel değil. Ne de olsa burada artık 5 yaşını doldurmuş bir oyundan bahsediyoruz.

Modcu Halk Hogan PL'nin The Witcher 3 HD Reworked Project ismiyle sunduğu mod projesi, The Witcher 3: Wild Hunt'ın en popüler projelerinden biri. Oyunun dokularını gerçekten de ciddi biçimde değiştiren ve güzelleştiren bu modda artık sona yaklaşıyoruz. The Witcher 3 HD Reworked Project 12.0 Ultimate ismiyle yayınlanacak olan bu son mod, oyunun grafiklerini gerçekten de inanılmaz güzelleştiriyor.

Diğer bazı modlar gibi oyuna kendi grafiklerini eklemiyor Hogan ve CDPR'ın tarzını olduğu gibi koruyor. Ancak dokularda yaptığı değişimler gerçekten de insanın ağzını açık bırakacak kadar güzel, siz de aşağıdaki en yeni karşılaştırma videosunda bunu göreceksiniz zaten.

The Witcher 3 HD Reworked Project 12.0 Ultimate'in ne zaman yayınlanacağı belli olmasa da çok da fazla beklemeyeceğimizi tahmin ediyorum. Bence yeniden The Witcher 3 oynamak için bu mod çok iyi bir bahane olacak.

The Witcher 3 HD Reworked Project'in bir önceki versiyonu (11) 7 GB büyüklüğündeydi, bakalım bu son versiyonun büyüklüğü ne kadar olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum