The Witcher 3, Yeni Nesle Taşınacak!

Hem de ücretsiz!

Şu günlerde hepimiz gözlerimizi CD Projekt Red'in yeni oyunu Cyberpunk 2077'ye dikmiş durumdayız. Fakat eskileri asla unutmayan CDPR, The Witcher 3'ün yeni nesil konsollara geleceğini resmen açıkladı. PC kanadında ise oyun adeta "remaster" versiyonuna kavuşmuş olacak.

Donanımların geldiği son noktayı kullanmak istediğini açıklayan CDPR, The Witcher 3'ü Ray Tracing sistemi ve daha hızlı yükleme ekranları ile tanıştıracak. Yeni nesil evrimi sadece baz oyunda değil, aynı zamanda tüm DLC'ler ve ek paketlerde de bizleri karşılıyor olacak.

Fakat durun, iyi haberler burada bitmiyor. Eğer halihazırda PC'nizde, Xbox'ınız ya da PlayStation 4'ünüzde The Witcher 3 bulunuyorsa, bu güncellemeyi tamamen ücretsiz şekilde yapabileceksiniz. The Witcher 3'ün yeni nesil versiyonları aynı zamanda Xbox Series X, PS5 ve PC üzerinde satışa sunulacak.

Bu arada oyun şu an Steam'de %70 indirimli ve bu indirim 7 Eylül'e kadar sürecek. Yani eğer kütüphanenizde yoksa da mutlaka ama mutlaka satın alın, sonra ileride bu yeni nesil sürümü yüzünden fiyatlarda değişiklik yaşanırsa üzülmeyin.

 

YORUMLAR
The Shadow
4 Eylül 2020 16:04

Cyberpunk 2077'den sonra Witcher 1 Remake gelir mi? Bu oyun sıfırdan yapılıp Witcher 3 kalitesinde ve büyüklüğünde olur mu? Toz pembe hayaller...

cavegamer3530
4 Eylül 2020 15:40

LE LE LEY LE LE LE LE LE LE LE LEY HEEEEEEYYYYY..

sSnake
cavegamer3530
6 Eylül 2020 10:46

Her çatışmaya girildiğinde şu aynı müziğin çalması kadar itici bir şey yoktu.

creepylord
sSnake
7 Eylül 2020 11:25

Genelde alışkanlık olarak oyunların müziklerini o kadar kısarım ki ambians olmaktan öteye gitmez. Beni belkide o yüzden bu kadar sinir etmemiştir. Ama yorumu okuyunca gözümde bi canlandı ve bende de "hakkaten lan" etkisi yaratmadı değil :D 

sSnake
sSnake
7 Eylül 2020 10:28

Oyun bitene kadar binlerce kez girdiğim her çatışmanın girişinde, düşmanın yaklaşmasında dahi bu müzik leleley leleley diye düğün konvoyu gibi başlayınca iticidir. Vokalsiz bir müzik tercihi olmalı bu tür durumlar için veya çeşitlilik sunulmalı. O koyma eylemini de kendi üzerinde dene.

cavegamer3530
sSnake
7 Eylül 2020 09:06

Şu müziği itici buluyorsan git kendini kaer morhenin surlarından aşağı at amk


Parolamı Unuttum