The Witcher 3'ün Hikayesi Yeni Çizgi Romanla Devam Edecek

Corvo Bianco'da hayat başkadır

Dark Horse'un yayınlayacağı yeni çizgi roman The Witcher 3'ün hikayesini Blood and Wine DLC'sinin sonundan alarak devam ettirecek. Blood and Wine DLC'sini henüz oynamadıysanız aşağıdaki tanıtım kısmı sizin için çok ufak bir spoiler olabilir ama bu o kadar önemsiz bir spoiler ki okusanız da bir şey kaybetmezsiniz :)

Çizgi romanın ismi The Witcher: Corvo Bianco. Corvo Bianco genişleme paketinin sonunda Geralt'a verilen üzüm bağının ismiydi, Geralt'ımız artık bu üzüm bağında sakince kafa dinleyecek, hayatının kalanını da huzur içinde geçirecekti. Peki geçirdi mi? İşte bu çizgi romanlar sayesinde öğreneceğiz.

Dark Horse'un paylaştığı The Witcher: Corvo Bianco özeti şu şekilde:

"Bir witcher için sade bir hayat bulmak zor, vazgeçmek ise daha da zor olabilir. Geralt daha yavaş geçen bir hayatın - iyi şarap ve iyi arkadaşlığın - tadına vardığında, bir witcher'ın rutinini de kolayca unutmuştu. Yanında Yennefer varken, Geralt'ın iyi yaşamın tadını gerçekten çıkaracağını ummuş olabilirsiniz. Ancak tarihin lekeleri oldukça derindir ve kan ve şarabın her bir damlası daha fazlasını isteyenleri kendine çeker."

Çizgi romanın yazarı The Witcher: Wild Animals ve The Witcher: Fading Memories çizgi romanlarının da yazarı olan Bartosz Sztybor. Çizgi romanın ilk sayısı 8 Mayıs'ta yayınlanacak.

Aşağıda ilk sayının varyant kapaklarını görebilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum