The Witcher 3'ün Yakında Switch'e Geleceği İddia Ediliyor

Skyrim'in izinde, emin adımlarla :)

The Witcher 3 tüm zamanların en beğenilen oyunlarından birisi olsa gerek. Çıkışının üzerinden yıllar geçse de halen ilgi odağı olmaya devam ediyor ve bu ilgi yakın zamanda bitecek gibi görünmüyor. İçimizde halen açıp tekrar tekrar oynayanlar var. Bir de buna yeni oyuncular ekleniyor -ki haberimizdeki iddia gerçekleştiği taktirde bu yeni oyuncu grubunun daha da genişlemesi kuvvetle muhtemel.

Asya pazarına hitap eden Taobao'da The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition'ın Switch versiyonun listelendiğinin görülmesi üzerine yakın bir dönemde oyunun Switch portunun gelebileceği iddiaları hız kazandı.


Görünen o ki, The Witcher 3 de The Elder Scrolls V: Skyrim'in izinden gidip eldeki bütün platformlara çıkış yapmak niyetinde :) Bundan şikayetçi olanımız yoktur herhalde. Bakalım bahsedilen Switch versiyonu ne zaman gelecek. Takipteyiz.

YORUMLAR
osmanzi
30 Mayıs 2019 10:58

CDPR W3'ün "Special Edition" adı altında bir remaster'ını çıkarmadı, hemen VR'ını yapmadı. Tost makinesi portu çıkmadan "Skyrim'in izinde." demek için erken.

Parolamı Unuttum