The Witcher Belgeseli İlginç Bölümlerle Devam Ediyor

Oyun tarihinin en önemli isimlerinden birine yakından bakıyoruz

NoClip YouTube kanalının çektiği altı bölümlük The Witcher belgeseli tam gaz devam ediyor. Daha önce Final Fantasy XIV'in dünyaları, DOOM'un geliştirilme süreci, Rocket League'in hikayesi gibi belgesellere imza atan Danny O'Dwyer'ın bu yeni kanalı The Witcher konusunda gerçekten de çok sağlam bir iş çıkarmış.

Belgesel yayınlanan üç bölümle yolu yarıladı; ilk bölümde CD Projekt'in kuruluşunu anlatan belgeselim ikinci ve üçüncü bölümlerinde önce The Witcher 1 ve The Witcher 2 günlerine dönüyor, sonrasındaysa The Witcher 3 dünyasının nasıl tasarlandığına dair ilginç bilgiler öğreniyoruz.

The Witcher belgeseli bu hafta içinde yayınlanacak olan son üç bölümle sonlanacak. Bu bölümlerde The Witcher 3'ün en unutulmaz görevlerinin nasıl tasarlandığını, geliştirme aşamasında ne tür değişiklikler yapıldığını öğreneceğiz. Ardından The Witcher 3'ün birden çok dili desteklemesi için ne tür çalışmalar yapıldığına şahit olacak, son olarak da oyundaki müziklerin, sinematik tasarımların ve dövüşlerin o inandırıcı evreni yaratmaktaki katkılarına bir göz atacağız.

Belgeselin ikinci ve üçüncü bölümlerini aşağıda izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum