The Witcher Dizisinden Gelen İlk İzlenimler Çok Olumlu

Dizinin ön gösterimi yapıldı

Netflix'in The Witcher dizisinin inceleme ambargosu dizinin yayınlanacağı 20 Aralık tarihine kadar devam edecek ama her ne kadar detaylardan bahsedemeseler de, dizinin ilk beş bölümünü izleyen eleştirmenler ilk izlenimlerini paylaşmaya başladılar.

Yorumlardaki ortak görüş dizinin çok iyi olduğu ve Henry Cavill'in Geralt rolünde parladığı.

Asher Elbein, dizinin castının çok iyi seçildiğini, temposunun ve yapısının çok iyi olduğunu söylerken; Key Issues'ten Garrick dövüş koreografilerinin çılgınca olduğunu belirtmiş.

Will Franklin ise kitapların büyük bir hayranı olarak diziye dair endişelerinin olduğunu, ama Lauren Hissrich'in hikayeyi anlatmakta müthiş bir iş çıkardığını, seçilen oyuncuların da harika olduğunu söylemiş. Henry Cavill'in performansına da ayrı bir parantez açmış Franklin. Franklin, ayrıca dizinin kitapları bire bir takip etmediğini ama genel hikayenin ruhunu oldukça iyi yansıttığını söylüyor. Gerek kitapların, gerek oyunların hayranlarının diziye çok seveceğine emin olduğunu da belirtmiş kendisi.

Twitter'da #TheWitcher hashtagi altında ön izlemelere katılan bazı diğer eleştirmenlerin yorumlarına da rastlamak mümkün.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum