The Witcher Dizisinin Yapımcısı, Dizinin Geleceği Hakkında Konuştu

Yolumuz uzun

Netflix'in yeni The Witcher dizisinin yayınlanmasına yaklaşık bir aylık bir süre kaldı. Diziyle ilgili şu ana kadar gördüğümüz tüm içerikler beklenti yaratmayı başardı. Özellikle fragmanlar epey bir gaza getirici gözüküyordu. Henry Cavill de ilk yorumların aksine, Geralt olarak oldukça iyi duruyor. Dizinin ilk sezonu 20 Aralık'ta yayınlanmaya başlayacak. İlk sezon dedim çünkü işler yolunda giderse dizi tam yedi sezon sürecekmiş!

Dizinin yapımcılarından biri ve aynı zamanda yürütücüsü olan Lauren Hissrich, yaptığı açıklamada "Ben yedi sezonluk hikaye yolunu oluşturdum. Şu an iş tamamen 'yılda bir kez izleyicileri çekecek işleri nasıl oluştururuz?' sorusuna bakıyor. Yapabileceğimiz en kötü şey, tüm enerjimizi bu birinci sezona yansıtmak ve karakterlerin nasıl büyüyeceğini düşünmemek olur." diyerek yedi sezonluk hikayenin hazırda olduğunu ve geriye sadece bu hikayeleri sezonlara bölmenin kaldığını belirtti. 

Andrzej Sapkowski'nin yarattığı The Witcher Evreni, çok sayıda kitaba ve kısa hikayelere sahip. Yani yapımcılar için hikaye bulmak pek zor olmayacak. Ancak işi yedi sezona yayıp, izleyicileri her sezon meraklandırıp, dizi izletmeyi başarmak oldukça zor bir görev. Bakalım Lauren Hanım ve ekip arkadaşları bu zorlu görevi başarabilecek mi? Yoksa dizi yedinci sezonu göremeden iptal mi edilecek? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum