The Witcher Dizisinin Yeni Oyuncuları Belli Oldu

Bir sürü yeni isim

Netflix, The Witcher dizisinin ikinci sezon çekimlerine başladı ve diziye yeni katılan isimlerden bazılarını da resmi olarak açıkladı. Dizinin ikinci sezonunda Game of Thrones'taki Tormund rolüyle tanıdığımız Kristofer Hivju'yu göreceğimizi öğrenmiştik, şimdi de yeni isimleri tanımış olduk.

Redanian Intelligence'ın haberine göre Netflix'in resmen açıkladığı yeni karakterler şu şekilde:

Yasen Atour - Coen
Agnes Bjorn - Vereena
Paul Bullion -  Lambert
Kristofer Hivju - Nivellen
Thue Ersted Rasmussen - Eskel
Aisha Fabienne Ross - Lydia
Mecia Simson - Francesca
Kaine Zazaj - Gage

Francesca, "dünyanın en güzel kadını" olarak da tarih edilen bir Elf büyücüsü. Bu role uygun görülen Mecia Simson'ın bir top model olduğunu belirtmek lazım. Gage ise Francesca'nın kardeşi.

Kaer Morhen'deki diğer witcher'lar Eskel, Coen ve Lambert olarak karşımıza çıkıyor. Eskel, Geralt'ın yakın bir arkadaşı.Coen, Geralt'ın Ciri'yi eğitmesine yardım eden witcher. Dizide Vesemir de yer alacak ama henüz rol için anlaşma sağlanamadı, Mark Hamill'le görüşmelerin devam ettiğini biliyoruz sadece.

Lydia, Vilgefortz'a yakın olan bir büyücü. İki bölümde karşımıza çıkacak olan Lydia, vücudunda yanlış giden bir deneyin yaralarını taşıyor.

Vereena da Nivellen'li ilk bölümde karşımıza çıkacak ve bir dövüş sahnesinde yer alacak. Kendisini tehdit altında hissettiğinde acayip derecede vahşileşebiliyor, içindeki hayvan ortaya çıkıyormuş. Göreceğiz.

Dizinin ikinci sezonunda Dijkstra ve ünlü büyücü Philippa Eilhart'ı da göreceğiz muhtemelen, bu roller de sahiplerini bekliyor olmalı.

İkinci sezonun yönetmenleriyse şöyle:

1. Bölüm: Stephen Surjik
2. Bölüm: Stephen Surjik
3. Bölüm: Sarah O’Gorman
4. Bölüm: Sarah O’Gorman
5. Bölüm: Ed Bazalgette
6. Bölüm: Geeta Patel
7. Bölüm: Geeta Patel
8. Bölüm: Ed Bazalgette

YORUMLAR
Parolamı Unuttum