The Witcher Evreninde Geçen Bir Hayran Filmine Ne Dersiniz? Alzur's Legacy Geliyor

Yalnız film hiç de fena görünmüyor

Şimdi size Polonya'nın nesi ünlü desem kalkıp da peyniri, yok efendim çakısı, mandalinası, şarabı falan demezsiniz değil mi? Bence artık Polonya denildiğinde sizin de aklınıza gelen ilk şey The Witcher oluyordur. Aslında aynı durum Lehler için de geçerli, The Witcher markasıyla haklı olarak gurur duyuyorlar ve bu markayı ön plana çıkaracak farklı işlere de imza atıyorlar. İşte Alzur's Legacy de onlardan biri.

Bu bağımsız Polonya filmi aslında kendisine oyunu değil de Andzej Sapkowski'nin romanlarını örnek alıyor olsa da aşağıda izleyeceğiniz fragmanın oyundan da çok farklı durmadığını göreceksiniz.

Filmde Triss Merigold, Lambert, Dandelion gibi tanıdık karakterler var ama kim yok tahmin edin? Evet, Geralt'ı görmüyoruz bu filmde.

Film Rivian Pogrom, yani Rivia Katliamının yaklaşık 50 yıl sonrasında geçiyor ve Kaer Morhen saldırıya uğruyor. Bundan kısa bir süre sonra elinde Alzur'un efsanevi almanağını bulundurduğu düşünülen genç bir büyücü, büyücülük okulu Aretuza'dan kaçıyor. Çok sevdiğimiz, gönüllerin sevgilisi Triss Merigold bu kızın peşine düşüyor ve takibi sırasında uğradığı bir handa ünlü ozan Dandelion ve witcher Lambert ile karşılaşıyor.

Filmin çekimleri neredeyse tamamlanmış durumda, filmin son sahnelerinin gelecek ay çekilmesi planlanıyor. Ama ekip parasal bakımdan sıkışınca ihtiyacı olan 15,000$'ı toplayabilmek için bir Indie Gogo sayfası açmış. Film oldukça güzel görünüyor, umarım çekimleri sorunsuz biter de izleme şansını elde edebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum