The Witcher'ın Netflix TV Dizisinde CDPR Olmayacak

Eh işin içinde Sapkowski olunca zaten anlamıştık.

 En sevdiğim kitap serilerinden ve tabii ki oyun serilerinden biri olan The Witcher, belki de TV dizisi denilince şu an en güvenilir medyum olan Netflix ile buluştu. Bu müjdeli haberi daha dün aldık.

Proje aslında iki sene önce duyurulmuştu ve ilk başta film olacaktı, sonrasında diziye dönüştü derken bu iki senelik sürede ortadan kayboldu. Ta ki Netflix, The Witcher TV dizisini duyurana kadar... Dizinin baş danışmanı kitapların da yazarı olan Andrzej Sapkowski olacak. Dizi, oyunun hikayesini değil kitapların hikayesini konu alacak. Sapkowski'nin projede bu denli yer alacak olması ise tabii ki akıllara "CDPR da projede yer alıyor mu?" sorusunu getirdi.

geralt-10-aktor

Platige Image'a sorduk ve CDPR'ın kesinlikle projede yer almadığının onayını aldık. Buna ek olarak IGN de CDPR ile iletişime geçmiş ve stüdyonun Netflix projesinde yer almadığı konusunda bilgi edinmiş. Bununla birlikte CDPR'dan "CD Projekt Red bu projeye dahil değil. Bu projeye en iyi dileklerimizi sunuyoruz ve Netflix'te seriyi izlemek için can atıyoruz." şeklinde bir destek mesajı geldiğini de belirteyim.

Zaten Cyberpunk 2077 üzerinde çalışıyorlarken bu kadar büyük bir proje için kaynaklarını bölmelerini de istemeyiz değil mi Oyungezerler?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum