The Witcher Remake Lineer Değil Açık Dünya Olacak

CDPR oyunun yapısını da değiştirecek

Cd Projekt, yatırımcılarına sunduğu raporda kısa süre önce duyurulan The Witcher Remake oyununun orijinal oyunun bire bir kopyası olmayacağını, yeni oyunun bir açık dünya RPG'si olacağını söyledi. Yani The Witcher Remake yapı olarak The Witcher 3 Wild Hunt'ın açtığı yoldan ilerleyecek.

Orijinal The Witcher oyununda farklı farklı haritalar ve bunların içinde de yine farklı zindan ve mağaralar bulunuyordu. The Witcher 3'te olduğu gibi kesintisiz tek parça bir dünyada değildik ve oyun lineer biçimde ilerliyordu. Remake ise orijinal oyunun modern bir yorumlaması olacak.

The Witcher Remake'i Seven: The Days Long Gone'ın da geliştiricisi olan Fool's Theory geliştirecek ve süreci CDPR denetleyecek.

CD Projekt Red stüdyo lideri Adam Badowski, oyunu duyururken Fool's Theory'i övmeyi de ihmal etmemişti: "Kaynak materyali çok iyi biliyorlar, oyuncuların buy remake'i görmeyi ne kadar istediklerini de biliyorlar, inanılmaz ve tutkulu oyunlar yapmayı da çok iyi biliyorlar." diyen Badowski beklediğimize değeceğinin sözünü de vermişti.

YORUMLAR
Atlas Estrella
29 Kasım 2022 19:36

lineer olsun, nereye gideceğimizi bilelim.

Parolamı Unuttum