The Witcher Remake, The Witcher 4'ten Önce Çıkmayacak

Kim bilir ne zaman

CD Projekt'in geleceğinde çok sayıda Witcher oyunu var, bunu artık biliyoruz. Daha önceden duyurulan ve başını The Witcher 4'ün çektiği yeni oyunlara ek olarak bir de geçtiğimiz günlerde ilk The Witcher oyunu için bir de Remake projesi duyuruldu. Geralt'ı oynadığımız bu ilk oyun maalesef bugün için hem teknik özellikleri, hem de farklı oynanışıyla çoğu oyuncunun ısınamadığı bir oyun ve bu oyuncular aslında çok şey kaçırıyorlar. CDPR da en azından bu remake projesiyle üçlemenin ilk oyununu da The Witcher 3 seviyesine çıkarmayı hedefliyor.

Bu yeni oyunu ne zaman görebileceğimiz merak konusu ve şimdi artık elimizde hiç net olmasa da en azından tahmini bir tarih var. CDPR mali sonuç toplantısında The Witcher Remake'in The Witcher 4'ten sonra çıkacağını açıkladı.

CEO Adam Kicinski, "The Witcher Remake, Polaris'ten sonra gelecek, bu da bu proje hakkındaki düşüncelerimizin bir sonucu" diyor. "Remake versiyonu Polaris'teki teknolojilerin büyük kısmını kullanacak. Bu yüzden kısmen Polaris'le paralel biçimde geliştirilecek, ama Polaris çıktıktan sonra, Polaris için hazırladığımız her şey son halini almış olacak ve kısmen Remake'in yapımında kullanılacak"

Polaris dediği elbette bir sonraki The Witcher üçlemesinin ilk oyunu olacak olan ve herkesin The Witcher 4 olarak adlandırdığı oyun. Şimdilik hakkında bildiğimiz iki şey var, CD Projekt'in Red Engine motorunu değil de Unreal Engine 5 motorunu kullanacak ve farklı bir Witcher okulunu konu alacak. Oyunun yapım öncesi süreci henüz bu yaz başlamıştı ve şu an için projede çalışan kişi sayısı stüdyonun dörtte birinden daha az. Öncelik Cyberpunk 2077'nin yeni genişleme paketi olan Phantom Liberty'de çünkü.

Bu da The Witcher Remake'i görmemize en iyimserinden 2-3 sene olduğunu gösteriyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum