The Witcher Serisine Yeni Bir Gwent Oyunu Geliyor

Project Golden Nekker…

The Witcher serisine yeni bir oyun gelmesini isteyen çok sayıda oyuncu olduğuna şüphe yok. Ama o beklenen oyun duyurusu bu muydu, emin değilim :) Yine de ortada yeni bir The Witcher oyunu var ve bu da güzel bir şey, öyle değil mi :)

IGN’in özel haberine göre yeni bir Gwent oyunu geliyor. Kod adı Project Golden Nekker olan oyun 2022 içerisinde çıkış yapacak. Bu yeni Gwent oyunu, tek kişilik bir oyun olacak.

The Witcher 3: Wild Hunt içerisindeki mini oyun Gwent, bir süre sonra bağımsız bir oyun haline gelmişti. Sonrasında bir de yan oyunu çıkmış, The Witcher Tales: Thronebreaker de oyun severlerden geçer not almıştı. Şimdi de benzer şekilde bir başka oyuna imza atmaya hazırlanıyor CDPR:

Rekabetçi Gwent oyunu yerine tek kişilik bir oyunu tercih eden oyunculara hitap etmek üzere geliştirilen Project Golden Nekker, bu yönüyle Thronebreaker'ın izinden gidiyor denilebilir, ama geliştirici ekip, bu oyunun bir Witcher Tales oyunu olmadığının altını özellikle çiziyorlar ve farklı bir oyun olduğunu belirtiyorlar. Hangi dönemden, nasıl bir hikayeyle çıkacak karşımıza, henüz bilmiyoruz. Ama yakında detaylı bir duyuru gelmesini bekleyebiliriz.

Golden Nekker da Thronebreaker gibi başarılı olabilecek mi, bunun cevabını yıl bitmeden alacağız, takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum