The Witcher'ın İkinci Sezonu Hikayeye Daha Fazla Önem Verecek

Hepsi büyük bir planın parçasıymış

The Witcher dizisi oldukça güzel bir başlangıç yaptı ve izleyicilerin geneli tarafından beğenildi. Bu durum Netflix'in de dizinin yapımcılarının da yüzlerini güldürüyor. Dizinin baş sorumlularından Lauren Hissrich yaptığı açıklamada ikinci sezon planlarından bahsetti. Başarılı yapımcı dizi yayınlanmadan önce yaptığı açıklamada ilk sezonunun asıl amacının belli bir izleyici kitlesi edinmek ve insanları yılın belli bir kısmında kendilerine çekmek olduğunu belirtmişti. Şu an için yapımcıların planları işliyor gibi gözüküyor.

GamesRadar'a açıklamalarda bulunan The Witcher'ın yürütücüsü, "İkinci sezon ile ilgili harika olan şeyi size söyleyebilirim. Şu ana kadar yazdığımız şeyler hikayeye daha fazla odaklanıyor. İkinci sezon ile birlikte hikayenin içerisine daha fazla girmeye başlıyoruz çünkü birinci sezonda oluşturmaya başladığımız tüm ilişkiler ikinci sezonda meyvelerini vermeye başlayacak. Karakterler birbirleriyle tanışmaya ve daha fazla bir araya gelmeye başlayacak. Bu bazen iyi yolda gidecek, bazen ise hiç istenildiği gibi gitmeyecek. Bu, tamamen parçalardan bir bütün oluşturmak gibi. İşin sonunda daha sağlam duran, bir araya gelmiş bir şeyler elde edeceğiz." diyerek ikinci sezonda Geralt ve diğerleri için işlerin biraz daha karmaşık hale geleceğini vurguladı.

Lauren Hanım'ın açıklamalarına bakınca daha dizi çıkmadan önce dedikleriyle, şimdi söyledikleri birbiriyle oldukça tutarlı. Dizinin başarılı olması ve devam sezonları için onay alması da daha fazla Witcher hikayesi göreceğimiz anlamına geliyor. Muhtemelen Hissrich ve ekibi Andrzej Sapkowski'nin kitaplarından uzunca bir süreye yetecek kadar hikayeyi senaryo haline getirmiştir. Umalım ki dizi aynı kalitede ve izlenme oranıyla devam etsin, biz de daha fazla Witcher hikayesine tanık olalım. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum