The Witcher'ın İkinci Sezonu, İlk Sezonun Hatalarını Tekrarlamayacak

Öncelikle Nilfgaard zırhları değişecek

The Witcher'ın Netflix uyarlamasının merakla beklenen ikinci sezonu hakkında Flickering Myth's Writing Experience podcast'ine konuşan Lauren Hissrich, ilk sezonun yapımcı ekibe "tecrübe" kazandırdığını belirtti: "Witcher'ın ilk sezonu hakkındaki her şey benim için bir ders niteliğindeydi. Bu işi ilk kez yapıyor olmanın en güzel yanı da bu."

Hissrich'in ifadelerine göre ikinci sezon ilk sezonun yaptığı hataları yapmayacak. Yapımcı ilk olarak Nilfgaardlı askerlerin zırhlarının değişeceğini ifade ederken ikinci sezonda çok daha fazla aksiyon olacağını da sözlerine ekledi. Hissrich şunları söylemiş: "Sezon 2 daha heyecanlı olacak. Kesinlikle 1. sezonda yaptığımız hataları unutturma fırsatı bulacağız."

"Hikayeleri daha iyi anlatacak, genel düzenlemeler yapacak, çalışmayan sahneleri değerlendirecek ve her şeye baştan başlayacağız. Nilfgaard zırhları tamamen değişecek."

Zırhlardan bahsetmişken yeni sezonun kostüm tasarımlarının Lucinda Wright'a ait olacağını da hatırlatalım. Eski tasarımcının yerine geçen Wright, daha önce Doctor Who'da da aynı görevi üstlenmişti.

"Amacımız Nilfgaard ordusunu Cintra ordusundan ayırt edebilmekti. Cintra ordusu iyi eğitimli ve zengin bir kraliyetten geliyordu. Nilfgaard ile bu durumu zıtlaştırmak istedik. Kesinlikle güçlü bir ordu oldukları ortada fakat uzun süredir kuzeye doğru geldikleri için orduya yeni kişiler katılıyordu."

Netflix'in en iyi açılışını yapan The Witcher'ın ikinci sezonunun çekimlerine başlandı. Lauren Hissrich'in katıldığı podcast'e ise buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
allalla
4 Şubat 2020 11:07

Yen'i değiştirin o halde'

Parolamı Unuttum