The Wolf Among Us 2, İlk Oyunu Bilmeyi Gerektirmeyecek

Taze Telltale'cilere müjde

Edge dergisine konuşan Telltale CEO'su Jamie Ottilie, The Wolf Among Us 2 yoluyla seriyle tanışacak olan yeni oyuncuların sıkıntı çekmeyeceğini, bu devam oyununu orijinal oyunu bilmeyenlerin bile rahatlıkla oynayabileceğini söyledi.

"Hikaye anlatımlarımızı kendi ayakları üzerinde durabilecek şekilde yapıyoruz. İlk bölümün açılışı, olayları oyuncuların karakterlerin şu anda bulundukları konuma nasıl geldiklerini anlamalarını sağlayacak şekilde kuruyor." diyor Ottilie.

Tabii ki böyle bir devam oyununu deneyimlemenin en iyi yolu ilk oyunu da oynamış olmak olacak bence, zaten Ottilie de "umuyoruz ki yeni oyuncular da bu yeni sezonu oynamadan önce ilk sezona göz atmayı tercih ederler" diyor ama bunu yapmasalar da hikayenin gidişatını rahatlıkla anlayabileceklerini ekliyor.

Fables çizgiroman serisine dayanan The Wolf Among Us serisi, Telltale Games'in 2018 yılında kapanmasıyla sona ermiş gibi görünmüştü. Sonra stüdyo yeni bir yönetim altında tekrar faaliyete geçti ve ilk işleri de The Wolf Among Us 2'nin sıfırdan geliştirilmekte olduğunu duyurmak oldu. Yani bu oyun, eski Telltale'in üzerinde çalıştığı devam oyunu değil, tamamen yeni bir oyun. Ayrıca bu oyunda eski Telltale Tool motoru yerine Unreal Engine göreceğiz.

The Wolf Among Us 2 ilk oyundaki olayların altı ay sonrasında geçecek.

Jamie Ottilie oyunun yine episodik formatta yayınlanacağını, hatta aynı TV dizilerinde olduğu gibi haftalık bölümler yayınlamayı planladıklarını söylemişti. Oyunun ilk bölümü yayınlanmadan önce aslında tüm sezon hazır olacak, bu da bölümler arasında gecikme yaşanmasının önüne geçecek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum