Them's Fightin' Herds Söz Verdiği Hikaye Modunu İptal Etti

Bir oyunun daha sonuna geldik

Them's Fightin' Herds'ün geliştiricisi Mane6 oyunun aktif geliştirmesinin sonuna geldiklerini ve Season Pass 1 bittikten sonra oyuna yeni bir içerik eklenmeyeceğini duyurdu. Bu aynı zamanda Hikaye Modunun da iptal olduğu anlamına geliyor ki bu mod oyunun Indiegogo fonlama kampanyası sırasında verilen sözlerden biriydi.

Fonlama kampanyalarında bildiğiniz gibi çeşitli "para hedefleri" oluyor. "Yeni bir fon seviyesine ulaşırsak oyuna şunları ekleyeceğiz" diye sözler veriliyor ve bağışçılar da bunlara güvenerek oyuna yatırım yapıyor. Them's Fightin' Herds de oyuna Hikaye Modu ekleneceği sözünü vermişti.

Bu haberin DLC karakterleriyle ilgili yeni blog güncellemesinin sonlarında, sıradan bir şeymiş gibi verilmesi de ilginç.

"Nidra ve Baihe'nin gelişine gün sayarken bundan sonra ne geleceği hakkında da konuşalım. Season 1 Pass tamamlandığında TFH'nin aktif geliştirme sürecini durduracağız. Oyuna etki eden hataları düzeltmek için ufak yamalar yayınlayacağız ama yeni içerik üretilmeyecek. Maalesef buna Hikaye Modu da dahil. Bu duyuru okumaya vakit ayırdığınız ve yıllardır bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkürler. Oyuncularımızı sosyal medya kanallarımı yardımıyla bilgilendirmeye devam edeceğiz" diyor Mane6.

Bu duyurunun ardından Steam'de oyun hakkında yazılan olumsuz incelemelerin sayısında ciddi bir artış oldu tabii. Çünkü çoğu oyuncu sabırsızlıkla söz verilen Hikaye Modunu bekliyordu. Aralarında "keşke iade etme imkanım olsaydı" diyenler de var.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum