Thimbleweed Park, İki Haftalığına Epic Store'da Bedava

Gözünüz adventure görsün

Siz de Epic Games Store'un iki haftada bir verdiği ücretsiz oyunları takip ediyorsunuzdur ama yine de belki unutursunuz, ya da gözünüzden kaçar diye hatırlatma yapmış olalım. Thimbleweed Park'ı 7 Mart'a kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Bu Epic Games Store'un ücretsiz verdiği altıncı oyun. Daha önce de Subnautica, Super Meat Boy, What Remains of Edith Finch, The Jackbox Party Pack ve Axiom Verge ücretsiz olarak verilmişti. Sıradaki oyun ise Slime Rancher.

Thimbleweed Park, adventure oyunları tarihinin kült oyunlarından Maniac Mansion'ın yaratıcıları Ron Gilbert ve Gary Winnick'in 2017 yılında geliştirdiği harika bir adventure oyunuydu. İncelememde şu cümleleri kullanmışım:

"Eğer benim gibi eski topraklardansanız ve elinizden sürüsüyle klasik macera oyunu geçtiyse bu oyunu kaçırmak gibi bir lüksünüz yok. Kendinizi gerçekten de o eski günlerde hissedecek ve aynı heyecanı yaşayacaksınız. Eğer yeni macera oyunları ile iç içeyseniz ve “ne var ki bu eskilerde” diye düşünüyorsanız da Thimbleweed Park size bunun cevabını çok güzel biçimde verecek. Thimbleweed Park tam da bu neslin ihtiyacı olan, üstadların elinden çıkan macera oyunlarının ne kadar güzel olabileceğinin göstergesi olan bir oyun."

Hatta oyunu öve öve bitiremediğim (ne yapayım, söz konusu klasik adventure oyunları oldu mu kendimden geçiyorum) incelememi de okumanızı öneririm. Fena yazmamıştım bence :)

Epic Games Store'un Thimbleweed Park sayfası içinse sizi şuraya alalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum