THQ Nordic'ten Bir IP Satın Alımı Daha Geldi: Carmageddon

Carmageddon sahalara geri dönüyormuş!

Pek çok oyuncu için 1997 yılının hoş (???) anılarından birisidir Carmageddon. Bir yıl sonra çıkan ikinci oyun da benzer şekilde sevilip oyuncuların bağrına basılmışsa da sonrasında gelen oyunlar beklenen etkiyi yaratmadı denilebilir.

Gelen son haberlere göre Carmageddon serisi tekrar canlanacak gibi görünüyor. Son dönemde Darksiders ve Jagged Alliance gibi serilere yeni oyunlar ekleyen; Kingdoms of Amalur, Act of War ve Alone In The Dark gibi oyunların haklarını satın alan THQ Nordic, Carmageddon için de Stainless Games ile bir anlaşmaya varmış.

THQ Nordic, özellikle son bir yıllık süreçte önemli bir genişlemeye imza atmış durumda. Şubat ayında Deep Silver'ın ana firması Koch Media'yı satın alarak Saints Row, Dead Island ve Metro gibi oyun haklarına erişirken, bunu Kingdoms of Amalur, Microsoft Store'a özel çıkan ReCore, Alone in the Dark serisi, Wreckfest'ın geliştiricisi Bugbear Entertainment, Goat Simulator, Sanctum, Westport Independent gibi oyunları çıkaran Coffee Stain satın alımları takip etmişti.

Anlaşılan o ki THQ Nordic, çok sayıda oyunun haklarını satın alarak olabildiğince geniş bir oyuncu kitlesine hitap edecek oyunlar geliştirme niyetinde. Şimdi bu halkaya Carmageddon da eklenmiş görünüyor. Bakalım THQ Nordic bu seri ile ilgili neler planlıyor. Takipteyiz...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum